Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Διαιτησία: Το δώρο του Παρέιρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαιτησία: Το δώρο του Παρέιρα

Διαιτησία: Λίγες ώρες πριν ο Παρέιρα ο «άρχοντας» της διαιτησίας μας... κουνήσει το μαντήλι του αποχωρισμού, έκανε ένα ακόμη...κατόρθωμα!

Διαιτησία: Λίγες ώρες πριν ο Παρέιρα ο «άρχοντας» της διαιτησίας μας… κουνήσει το μαντήλι του αποχωρισμού, έκανε ένα ακόμη…κατόρθωμα! Βέβαια θα πει κάποιος πως αυτό ήταν αναμενόμενο, μιας και η θητεία του λήγει στο τέλος του Ιουλίου. Και ασφαλώς είχε προαναγγελθεί κάτι τέτοιο. Ότι δηλαδή ο μέχρι και χθες αρχιδιαιτητής της άμοιρης Ελληνικής Διαιτησίας ο Πορτογάλος Μέλο Παρέιρα, θα ήταν εκείνος που θα έπαιρνε την απόφαση για τους ρέφερι που θα σφυρίξουν πιστεύω όχι… αδιάφορα στο ερχόμενο πρωτάθλημα!

Και τίθεται το ερώτημα. Ο Παρέιρα και η ομάδα του αποχωρεί. Η σύνθεση της ΚΕΔ φεύγει και παραδίδει τα ηνία της διαιτησίας στα χέρια του Άγγλου αρχιδιαιτητή που επέλεξαν και ομόφωνα ψήφισαν οι 4 μεγάλοι. Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Έτσι Άγγλος Κλατενμπεργκ που σχηματίζει ήδη την δική του ομάδα θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα πάνω στον πίνακα που του αφήνει ο Παρέιρα!

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Διαιτησία: Νόμιμο, αλλά όχι ηθικό

Όμως όπως όλοι ομολογούν αυτό όσο κι αν φαίνεται νόμιμο, δεν είναι ηθικό! Θα μπορούσε ο απερχόμενος αρχιδιαιτητής Παρέιρα που φεύγει, αφήνοντας πίκρα σε όλες τις ομάδες (κυρίως στον πρωταθλητή Ολυμπιακό) για τις αποφάσεις του που πολλές φορές έφεραν τα πάνω κάτω, να συνεργαστεί με τον νέο αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ, ο οποίος αφού σχημάτιζε την δική του άποψη για το έμψυχο διαιτητικό υλικό που έχει, να φτιάξει αυτός τον νέο πίνακα διαιτησίας για το ερχόμενο πρωτάθλημα, ώστε να μην υπάρχουν φωνές, κάτι που τώρα είναι αναπόφευκτο!

Είναι βέβαιο, λοιπόν, πως θα υπάρξουν φωνές για να μην ισχύσει αυτό το χαρτί, αυτή η λίστα με τους διαιτητές. Δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα πουν όχι στα τετελεσμένα. Και έτσι θα υποχρεωθεί ο νέος αρχιδιαιτητής να αναθεωρήσει τον πίνακα διαιτητών Α κατηγορίας της Σούπερ Λίγκας 1, κάτι που ο κανονισμός του δίνει αυτό το δικαίωμα.

Δείτε ακόμη

Κέρδισαν Ιντερ και Αταλάντα, στην αυλαία η 2η θέση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις