Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Νίκες των φαβορί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Νίκες των φαβορί

Serie A - αγωνιστικό: Η Ιντερ 2-0 τη Νάπολι και η Αταλάντα 1-2 στην Πάρμα συνεχίζουν χέρι-χέρι τη μάχη για την κατάκτηση της 2ης θέσης

Serie A – αγωνιστικό: Δεν το κουνάει από την 2η θέση η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 2-0 απέναντι στην Νάπολι. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 2η θέση και διατηρήθηκαν ένα βαθμό μπροστά από την Αταλάντα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται ακόμα στην 7η θέση, ωστόσο, έχουν ήδη το ευρωπαϊκό εισιτήριο στο τσεπάκι. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ίντερ να μπαίνει φορτσάτη και να κυνηγάει το γρήγορο γκολ. Κάτι που τελικά πέτυχε στο 11’ με ένα όμορφο τελείωμα από τον Ντ’Αμπρόσιο. Οι Ναπολιτάνοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο, πήγαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι πίσω στο σκορ.

Στο β μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έκλεισαν τους «νερατζούρι» στο μισό τους. Η ομάδα του Κόντε κόντρα στην ροή του αγώνα έβαλε και δεύτερο γκολ, με τον Μαρτίνεζ στο 74’. Οι «παρτενοπέι» όσο και αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την κατάσταση και παρέμεινε το 2-0.

Serie A – αγωνιστικό: Εχασε Ιλισιτς η Αταλάντα

Η Πάρμα ηττήθηκε με 1-2 από την Αταλάντα. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, οι «Μπεργκαμίστι» παρά το θετικό αποτέλεσμα δεν κατάφεραν να ανέβουν στην δεύτερη θέση και βρίσκονται ακόμα στην 3η θέση. Τα πρώτα λεπτά του αγώνα κύλησαν ήρεμα με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να προσπαθούν να βρουν ρυθμό. Η Πάρμα είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ωστόσο, ο Κουλουσέφσκι σημάδεψε το δοκάρι. Ο ίδιος στο 43’ άνοιξε το σκορ για του γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0. Το β μέρος, άνηκε στην Αταλάντα, η οποία, πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Στο 70’ ο Μαλινόφσκι ισοφάρισε και στο 84’ ο Γκόμεζ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους. Όμως, παρά το θετικό αποτέλεσμα οι «Μπεργκαμίστι» έχασαν τον Ίλισιτς, ο οποίος, τίθεται εκτός για τον αγώνα με την Παρί.

Δείτε ακόμη:

Markopoulo Park: Περισσότερα από 7.000 ευρώ για 7 νικητές στο ΣΚΟΡ 6
Μετακομίζει στον “Παράδεισο” της Σέλτικ ο Μπάρκας
Δεν συμφωνούν σε τελικό τη νέα σεζόν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις