Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σόφι Τέρνερ γέννησε: Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σόφι Τέρνερ γέννησε: Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones

Σόφι Τέρνερ γέννησε: Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο την Τετάρτη 22 Ιουλίου η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Σόφι Τέρνερ.

Σόφι Τέρνερ γέννησε: Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, Η 24χρονη πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Σόφι Τέρνερ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Τετάρτη 22 Ιουλίου υπό άκρα μυστικότητα σε ένα μαιευτήριο του Λος Άντζελες. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει το όνομα της κόρης του, το οποίο θα είναι Γουίλα. Η εγκυμοσύνη της Σόφι Τέρνερ έγινε γνωστή τον περασμένο Μάρτιο. Το ζευγάρι έκτοτε έκανε πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Η 24χρονη Σόφι Τέρνερ και ο 30χρονος Τζο Τζόνας, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το Αυστραλιανό Voice και είναι μέλος του συγκροτήματος Jonas Brothers, παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας το Μάιο του 2019, ενώ ακολούθησε και δεύτερη τελετή ένα μήνα αργότερα στη Γαλλία.

Πρόσφατα μάλιστα είχε αναφερθεί τόσο στον σύζυγό της, Τζο Τζόνας όσο και στο κατά πόσο την έχει αλλάξει ο γάμος της: «Πάντα ένιωθα ότι ο Τζο ήταν καλύτερος από εμένα και εξακολουθώ να νιώθω έτσι. Είναι τόσο όμορφος, ταλαντούχος, αστείος και χαρισματικός. Είμαι πραγματικά τυχερή που είμαι μαζί του». «Νιώθω ότι το μόνο πράγμα που άλλαξε για μένα είναι το ότι έχω αυτή την απίστευτη αίσθηση ασφάλειας. Η λέξη “σύζυγος” απλώς ενισχύει τη σχέση. Μου αρέσει ο γάμος. Νομίζω ότι είναι κάτι υπέροχο. Είμαι βέβαιη ότι θα έχουμε τις δυσκολίες μας, αλλά τώρα νιώθω ασφάλεια και η ασφάλεια είναι το παν για εμένα».

Δείτε ακόμη

Η γκάφα του Ντάνιελ Γκρεγκ με την Τόνια Σωτηροπούλου
Για πρώτη φορά έγχρωμες φωτογραφίες από τον “Πόλεμο των πολέμων”
Ο Τόλης Βοσκόπουλος “έκλεισε” τα 80 (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις