Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ντάνιελ Κρεγκ – Τόνια Σωτηροπούλου: Όταν ο James Bond μπέρδεψε τα κορίτσια (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντάνιελ Κρεγκ – Τόνια Σωτηροπούλου: Όταν ο James Bond μπέρδεψε τα κορίτσια (vid)

Ντάνιελ Κρεγκ - Τόνια Σωτηροπούλου: Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον χολιγουντιανό ηθοποιό αν θυμάται τη συνεργασία του με την Τόνια Σωτηροπούλου.

Ντάνιελ Κρεγκ – Τόνια Σωτηροπούλου: Kαλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «φλΕΡΤ» ήταν το απόγευμα της Δευτέρας η Τόνια Σωτηροπούλου. Η Νάντια Κοντογεώργη και οι συνεργάτες της είχαν ετοιμάσει στην ηθοποιό μια έκπληξη, η οποία ωστόσο δεν ήταν και τόσο επιτυχημένη. Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν μετά την προβολή ενός βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ. Αρχικά, η ηθοποιός και παρουσιάστρια ζήτησε από τον συνεργάτη της Αλέξανδρο Λιζάρδο να πασάρει ένα βίντεο με τη δήλωση του Ντάνιελ Κρεγκ για την Τόνια Σωτηροπούλου η οποία υπενθυμίζουμε πως έχει παίξει σε ταινία «James Bond».

Στο βίντεο ο δημοσιογράφος ρώτησε τον χολιγουντιανό ηθοποιό αν θυμάται τη συνεργασία του με την Τόνια Σωτηροπούλου. Με τον Ντάνιελ Κρεγκ να απαντάει: «Ναι, στο Μεξικό. Ήταν φανταστική ανάμνηση. Εκεί γυρίσαμε μια εξαιρετική σκηνή. Κάναμε αναπαράσταση της γιορτής των νεκρών. Έμαθα ότι η παρέλαση που γυρίσαμε τότε, γίνεται πια κάθε χρόνο στην πόλη του Μεξικό». Ο Ντάνιελ Γκρεγκ φαίνεται ωστόσο πως μπερδεύτηκε, καθώς μάλλον αναφερόταν σε κάποια σκηνή με κάποια ηθοποιό από την ταινία Spectre του 2015, καθώς το Spectre είχε γυριστεί στο Μεξικό και όχι το Skyfall του 2012 στο οποίο είχε παίξει η Τόνια Σωτηροπούλου. Μάλιστα, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα της εποχής, η σκηνή της Τόνιας Σωτηροπούλου με τον Ντάνιελ Γκρεγκ γυρίστηκε στο Φετιγιέ της Τουρκίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις