Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τόλης Βοσκόπουλος γενέθλια: Έγινε 80 ετών ο Έλληνας τραγουδιστής
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τόλης Βοσκόπουλος γενέθλια: Έγινε 80 ετών ο Έλληνας τραγουδιστής

Τόλης Βοσκόπουλος γενέθλια: Ο Έλληνας τραγουδιστής «έκλεισε» τα 80 του χρόνια και το γιόρτασε στο σπίτι του, μαζί με την σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου.

Τόλης Βοσκόπουλος γενέθλια: Τα 80α γενέθλια του γιόρτασε χθες ο Τόλης Βοσκόπουλος μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Άντζελα Γκερέκου. Ο «άρχοντας» του ελληνικού τραγουδιού έσβησε το κεράκι του πάνω σε μία εντυπωσιακή τούρτα και δέχτηκε τις πιο θερμές ευχές από τη γυναίκα της ζωής τους αλλά και την κόρη του Μαρία. Πιο συγκεκριμένα η μονάκριβη κόρη του μέσω βίντεο κλήσης, του ευχήθηκε «χρόνια πολλά». Στον επίσημο λογαριασμό που διαθέτει ο Έλληνας τραγουδιστής στο Instagram πόσταρε τις παρακάτω φωτογραφίες, στη λεζάντα των οποίων έγραφε το εξής:

«Γενέθλια με αγαπημένα πρόσωπα! Τι καλύτερο από αυτό.. (Με την Μαρία βιντεοκλήση).. Κι όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε καλύτεροι! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Ανταποδίδω! Υγεία κι αγάπη!». Επίσης να αναφέρουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1996 στην Κέρκυρα, ενώ όλοι τότε μιλούσαν για τον γάμο της χρονιάς. Κουμπάροι ήταν ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ και ο επιχειρηματίας Στέργιος Βρούσγος. Οι δυο τους απέκτησαν μια κόρη, οποία γεννήθηκε το 2001.

  

Δείτε ακόμη

Το σπίτι του θρύλου των μπλουζ, Μάντι Γουότερς, γίνεται μουσείο
Ο Λουπάσης “πόσταρε” μια σπάνια φωτογραφία της Καρέζη – Βλέμμα που κόβει την ανάσα
Ολίβια ντε Χάβιλαντ: Πέθανε η τελευταία επιζήσασα του «Όσα παίρνει ο άνεμος»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις