Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – μεταγραφές: Ισραηλινός “Σκουρτό”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – μεταγραφές: Ισραηλινός “Σκουρτό”

Μπάσκετ - μεταγραφές: Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ανέλαβε τον πάγκο της Ιρονί Νες Ζιόνα του Ισραήλ που παίζει και στο Eurocup

Μπάσκετμεταγραφές: Βρήκε το νέο σταθμό της καριέρας του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο 55χρονος τεχνικός θα γίνει κάτοικος Ισραήλ, αφού όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει την Ιρόνι Νες Ζιόνα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα προσπαθήσει να φτάσει με την ισραηλινή ομάδα όσο πιο μακριά μπορεί σε πρωτάθλημα και Γιούροκαπ. Ο Σκουρτόπουλος συμφώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας το βράδυ της Κυριακής και τα ισραηλινά μέσα το γνωστοποίησαν την ώρα που διεξαγόταν  ο αγώνας Μενόρα Μιβτατσίμ με την Μακάμπι Τελ Αβιβ, στα πλαίσια του Φάιναλ φορ του πρωταθλήματος.

Η ομάδα έχει έδρα της την Λεβ Χαμοσάβα και την προηγούμενη σεζόν κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του πρωταθλήματος. Ενώ, αγωνίζεται και στο Γιούροκαπ τις τελευταίες τρεις χρονιές. Ο 55χρονος θα βρει στο πρωτάθλημα της χώρας ακόμα τρεις Έλληνες, αφού υπάρχει ελληνική αποικία. Καθώς, ο Σφαιρόπουλος προπονεί την Μακάμπι Τελ Αβιβ, ο Καστρίτης την Χάποελ Τελ Αβιβ και ο Δέδας Χάποελ Χολόν.

Μπάσκετ – μεταγραφές: Πρώτη φορά εξωτερικό

Ο Έλληνας κόουτς έχει προπονήσει μόνο ελληνικές ομάδες και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει μια ομάδα του εξωτερικού. Θυμίζουμε στην χώρα μας ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει προπονήσει την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο, το Περιστέρι, το Ρέθυμνο, τον ΟΦΗ, τον Απόλλων Πάτρας, τον Ίκαρο Καλλιθέας, τον Πανελλήνιο, τον Φάρο Λάρισας και την Δάφνη Δαφνίου. Δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιον τίτλο σαν προπονητής και ελπίζει σε κάποιον με τη νέα του ομάδα.

Δείτε ακόμη:

Τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού Νέων παίρνει ο Ολυμπιακός
Φουλάρει για απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι η ΑΕΚ
Κάλεσμα Μπαλτάκου σε Μπακογιάννη για γήπεδο στη Λεωφόρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις