Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Μεταγραφές: Παίρνει Μαυρουδή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Μεταγραφές: Παίρνει Μαυρουδή

Ολυμπιακός – Μεταγραφές: Γίνεται «ερυθρόλευκος» ο Μαυρουδής. Όπως όλα δείχνουν ο 19χρονος αμυντικός μέσος θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα 27 Ιουλίου. Θα ολοκληρωθεί έτσι και τυπικά η μετακίνηση του από τον Παναθηναϊκό. Ενώ, το συμβόλαιο του θα έχει διάρκεια δύο χρόνων και ο Μαυρουδής για αρχή θα αποτελέσει τον βασικό […]

ΟλυμπιακόςΜεταγραφές: Γίνεται «ερυθρόλευκος» ο Μαυρουδής. Όπως όλα δείχνουν ο 19χρονος αμυντικός μέσος θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα 27 Ιουλίου. Θα ολοκληρωθεί έτσι και τυπικά η μετακίνηση του από τον Παναθηναϊκό. Ενώ, το συμβόλαιο του θα έχει διάρκεια δύο χρόνων και ο Μαυρουδής για αρχή θα αποτελέσει τον βασικό αμυντικό χαφ της ομάδας U19 των Πειραιωτών, μέχρι να ανέβει στην πρώτη ομάδα.

Θυμίζουμε ο 19χρονος, αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό μία δεκαετία και είναι διεθνής με την  U17 εθνική ομάδα της χώρας μας. Ενώ για τον ταλαντούχο μέσο είχαν δείξει αρκετές ομάδες το ενδιαφέρον τους, μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο ίδιος προτίμησε τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός – Μεταγραφές: Ο Ροντρίγκες

Την ίδια ώρα, φτάνει στην Ελλάδα ο Αλάν Ροντρίγκες για λογαριασμό των Πειραιωτών. Οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν της ακαδημίες τους. Ο 18χρονος Ελβετός αγωνιζόταν στην U19  της Σταντάρ Λιέγης θα έρθει τις επόμενες ημέρες στην χώρα μας για να δοκιμαστεί από τον Ολυμπιακό και να υπογράψει συμβόλαιο αν πείσει με τις ικανότητες του, τους «ερυθρόλευκους».

Η ομάδα του Πειραιά έχει στον χώρο του κέντρου τους Μαυρουδή και Μπέλιτς, οι οποίοι ωστόσο, δεν θα μπορούν να αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων  και ο Ροντρίγκες θα καλύψει αυτό το κενό. Αυτή η κίνηση αποσκοπεί στην μελλοντική ενίσχυση της πρώτης ομάδας με ταλαντούχους παίχτες.

Δείτε ακόμη:

“Ταξίδια για μπάσκετ μόνο με κυβερνητική εντολή”
Απρόσμενη πρόταση του Αλαφούζου για “Νέα Λεωφόρο”!
Η Ιντερ κόντρα στη Τζένοα που παλεύει για τη σωτηρία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις