Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ μπασκετ – μεταγραφές: Βελούδινο σφυρί!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ μπασκετ – μεταγραφές: Βελούδινο σφυρί!

ΑΕΚ μπασκετ - μεταγραφές: Η «ένωση» φιλοδοξεί να ενισχύσει το ρόστερ της με τον ΒελγοΑμερικάνο γκαρντ – φόργουορντ

ΑΕΚ μπασκετ – μεταγραφές: Θέλει να κάνει δικό της η ΑΕΚ τον Ματ Λοτζέσκι. Η «ένωση» βάζει κάθε χρόνο μεγαλύτερους στόχους και φιλοδοξεί να ενισχύσει το ρόστερ της με ένα παίχτη με μεγάλη ποιότητα, όπως είναι ο ΒελγοΑμερικάνος  γκαρντ – φόργουορντ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δύσκολο έργο στην Ευρώπη και θέλουν να ενισχυθούν για να μπορέσουν να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στο BCL. Ενώ, και στο πρωτάθλημα στοχεύουν να κυνηγήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο. Οι άνθρωποι της ομάδας διατήρησαν τον κορμό της ομάδας και θέλουν να τον ενισχύσουν με ποιοτικούς παίχτες.

Ο Λοτζέσκι είναι γνώριμος στην Ελλάδα και ξέρει τον τρόπο παιχνιδιού. Στην ΑΕΚ το γνωρίζουν αυτό και γι’ αυτό έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για τον ντύσουν στα «κιτρινόμαυρα». Ο Βέλγος αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Τόφας από την οποία και έμεινε ελεύθερος. Θυμίζουμε, έχει αγωνιστεί και στους δύο αιωνίους. Στον Ολυμπιακό (2013-2017) και στον Παναθηναϊκό (2017-2019).

ΑΕΚ μπασκετ – μεταγραφές: Σουτέρ

Ο Λοτζέσκι είναι ένας πολύ καλός σουτέρ πίσω από την γραμμή του τριπόντου. Στις 6 σεζόν που αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα είχε ένα ποσοστό 42,6%. Ενώ, στην Τόφας την περασμένη σεζόν μετρούσε μέσο όρο 10.6 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.6 ασσίστ στο Γιούροκαπ και 42,3% στα τρίποντα. Στο πρωτάθλημα Τουρκίας έπαιξε 24 αγώνες. Μένει μόνο να δούμε αν θα καρποφορήσουν οι συζητήσεις των δύο πλευρών.

Δείτε ακόμη:

“Ταξίδια για μπάσκετ μόνο με κυβερνητική εντολή”
Απρόσμενη πρόταση του Αλαφούζου για “Νέα Λεωφόρο”!
Η Ιντερ κόντρα στη Τζένοα που παλεύει για τη σωτηρία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις