Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Glory Glory!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Glory Glory!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το καθήκον της, κέρδισε την Λέστερ και πήρε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ - Αγωνία για Γουλβς

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μεγάλες συγκινήσεις μας επιφύλαξε η τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0-2. Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να μπουν στην 4αδα και του χρόνου θα αγωνιστούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Ενώ, οι «κόκκινοι διάβολοι» τερμάτισαν στην 3η θέση και θα αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο από το ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να πιέζουν διαρκώς. Δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ ωστόσο και πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο β μέρος, η Γιουνάιτεντ φάνηκε πιο αποφασισμένη. Έτσι, άνοιξε το σκορ στο 71’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φερνάντες (14ο πέναλτι της σεζόν). Η Λέστερ κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης και έκλεισε τους φιλοξενούμενους. Όμως, η ομάδα του Σολσκιερ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Λίνγκαρντ στο 98ο λεπτό, εξασφαλίζοντας τη νίκη.

Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Με το αποτέλεσμα αυτό, τα «σφυριά» έπεσαν στην 16η θέση χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι. Από την άλλη, οι «χωριάτες» μπορεί να μην κέρδισαν, όμως ο βαθμός της ισοπαλίας τους κράτησε στην Πρέμιερσιπ, αφού η Μπόρνμουθ παρά τη νίκη της έχει 1 πόντο λιγότερο. Το παιχνίδι ξεκίνησε νευρικά με τις δύο ομάδες να είναι αγχωμένες. Δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τους γκολκίπερ και οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ανέβασαν τον ρυθμό τους και προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Η Άστον Βίλα άνοιξε το σκορ στο 84’ με τον Γκρίλις. Όμως, η απάντηση από πλευράς Γουέστ Χαμ ήταν άμεση, με τον Γιαρμολένκο να ισοφαρίζει στο 85ο λεπτό.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Νίκες για Τσέλσι-Αρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Άρσεναλ κέρδισε με 3-2 την Γουότφορντ (Ομπαμεγιάνγκ 5’-33’, Τίρνεϊ 24’, Ντίνεϊ 43’, Γουέλμπεκ 66’). Η Τσέλσι επικράτησε με 2-0 της Γούλβς (Μάουντ 45+1’, Ζιρού 45+4’) που πλέον θέλει την Τσέλσι κυπελλούχο για να βγει Ευρώπη! Κρίσταλ Πάλας και Τότεναμ έμειναν ισόπαλες στο 1-1 (Κέιν 13’, Σλάπ 53’). Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 5-0 την Νόριτς (Ζεσούς 11’, Ντε Μπρούινε 45+1’-90’, Στέρλινγκ 79’, Μαχρέζ 83’). Η Σαουθάμπτον επικράτησε με 3-1 της Σέφιλντ (Λάντστραντ 26’, Άνταμς 50’-71’, Ίνγκς 84’). Η Νιούκαστλ ηττήθηκε με 1-3 από την Λίβερπουλ ( Γκέιλ 1’, Φαν Ντάικ 38’, Οριγκί 59’, Μανέ 89’). Η Έβερτον γνώρισε την ήττα με 1-3 από την Μπόρνμουθ (Κίνγκ 13’, Κιν 41’, Σολάνκε 45+1’, Στάνισλας 80’). Η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Μπέρνλι (Μπισούμα 20’, Γουντ 44’, Κόνολι 50’).

Δείτε ακόμη:

Τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού Νέων παίρνει ο Ολυμπιακός
Φουλάρει για απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι η ΑΕΚ
Κάλεσμα Μπαλτάκου σε Μπακογιάννη για γήπεδο στη Λεωφόρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις