Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σύζυγος Τραβόλτα – πέθανε: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η Κέλι Πρέστον
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύζυγος Τραβόλτα – πέθανε: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η Κέλι Πρέστον

Σύζυγος Τραβόλτα - πέθανε: Η Πρέστον πάλεψε για δύο χρόνια με τον καρκίνο όμως δεν τα κατάφερε.

Σύζυγος Τραβόλτα – πέθανε: Πέθανε η ηθοποιός Κέλι Πρέστον σε ηλικία μόλις 57 ετών. Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε ο σύζυγός της, Τζον Τραβόλτα. «Με μεγάλη μου λύπη σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου, Κέλι, έχασε τη μάχη που έδινε επί δύο χρόνια με τον καρκίνο του μαστού» έγραψε στο Instagram ο ηθοποιός. Ενώ συμπλήρωσε ότι «έδωσε μία γενναία μάχη και καθ’ όλη τη διάρκεια είχε την αγάπη και την υποστήριξη πολλών».

Εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας δήλωσε στο People ότι η Πρέστον έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής. Η Κέλι Πρέστον και ο Τζον Τραβόλτα είχαν παντρευτεί πριν 28 χρόνια και απέκτησαν τρία παιδιά, ηλικίας 20, 16 και εννέα ετών. Ωστόσο, ο 16χρονος γιος τους Jett που έπασχε από αυτισμό, πέθανε το 2009 ενώ η οικογένεια βρισκόταν στις Μπαχάμες για διακοπές.

Η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα, που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφή από το ευρύ κοινό τη σκληρή μάχη που έδινε με την ασθένεια και υποβαλλόταν το τελευταίο διάστημα σε θεραπεία, με την υποστήριξη των συγγενών της και των στενών της φίλων.

«Ήταν μια πανέξυπνη, όμορφη και τρυφερή ψυχή που νοιαζόταν βαθιά για τους γύρω της και που χάριζε ζωή σε οτιδήποτε άγγιζε. Η οικογένεια ζητάει την κατανόηση του κοινού και τον σεβασμό του για την ιδιωτικότητά τους», συμπληρώνει η σχετική ανακοίνωση. Η τελευταία ανάρτηση της Πρίστον στο Instagram ήταν μια οικογενειακή φωτογραφία την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα τον Ιούνιο, στην οποία είχε γράψει για τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της: «Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα στον καλύτερο που γνωρίζω. Σε αγαπάμε».

Κέλι Πρέστον: Η ανάρτηση της κόρης της

H Έλα Τραβόλτα απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα της με μια συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram. «Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον άνθρωπο τόσο θαρραλέο, δυνατό, όμορφο και τρυφερό όσο εσύ. Όσοι είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν ή να συνυπάρξουν μαζί σου θα συμφωνήσουν ότι έχεις μια λάμψη και ένα φως που δεν σταματά να λάμπει και κάνει τους πάντες γύρω σου να πλημμυρίζουν αμέσως από ευτυχία… Σ’ ευχαριστώ για την αγάπη σου, για τη βοήθειά σου και που έκανες αυτόν τον κόσμο καλύτερο με την παρουσία σου», αναφέρει στο συγκινητικό της αντίο η κόρη της Κέλι Πρέστον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις