Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μονόδρομος!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μονόδρομος!

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Μετά τις ανακατατάξεις που προκαλεί η δικαίωση της Σίτι, το ματς με τους “αγιους” είναι κομβικό για τη Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μετά την απόφαση που δικαιώνει τη Σίτι, επανέρχεται και η κανονικότητα στη βαθμολογία της Αγγλίας και πλέον οι θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ περιορίζονται στην πρώτη τετράδα! Αυτό πρακτικά σημαίνει πως για Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, Λέστερ και δευτερευόντως Γουλβς, οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές είναι πραγματικοί τελικοί! Είναι πραγματικές μαχες στο κυνήγι του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Σαουθάμπτον σε ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή!

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον. Μετά το restart, η Γιουνάιτεντ κάνει μια τρομερή σεζόν και βρίσκεται 5η. Θέλει, δε, το θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει 4η θέση, εκμεταλλευόμενοι την ήττα της Λέστερ και να μπει στο πλάνο των… αστεριών! Προέρχεται από 4 νίκες και θέλει να συνεχίσει με τρίποντο και τίποτε λιγότερο. Απόψε, θα παραταχτεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Η Σαουθάμπτον

Από την άλλη, η Σαουθάμπτον βρίσκεται στην 12η θέση με 44 βαθμούς. Διανύουν μια μέτρια σεζόν. Έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και δεν έχουν κάποιο άλλο βαθμολογικό κίνητρο, αφού απέχουν 11 βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι σκληρή ομάδα και θα βάλει δύσκολα στην Μάντσεστερ. Μετά την επανέναρξη, δεν έχει βρει τα πατήματα της. Προέρχεται από ισοπαλία με την Έβερτον και θα κυνηγήσει τη νίκη, που θα της τονώσει το ηθικό. Οι «άγιοι» δεν έχουν μεγάλες απουσίες σήμερα, καθώς λείπουν μόνο οι τραυματίες Γίανικ  Βέστεργκαρντ, Μούσα Τζενέπο, Σοφιάνε Μπουφάλ και Γιαν Βαλέρι.

Δείτε ακόμη:

Ισόπαλες 2-2 Νάπολι και Μίλαν
Η Λεγκανές κέρδισε τη Βαλένθια 1-0 και ελπίζει σε σωτηρία!
Άλωσε το “Καραϊσκάκης”, 0-1 τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις