Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χασισοφυτεία Μεσολόγγι: Τρίμετρα χασισόδεντρα
ΕΛΛΑΔΑ

Χασισοφυτεία Μεσολόγγι: Τρίμετρα χασισόδεντρα

Χασισοφυτεία Μεσολόγγι: Mε... στρατιωτικού τύπου κάλυψη-απόκρυψη είχε καταφέρει να μην είναι ορατά από αδιάκριτα βλέμματα τα γιγαντιαία χασισόδεντρα που καλλιεργούσε.

Χασισοφυτεία Μεσολόγγι: Έλληνας χασισοκαλλιεργητής, Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο Μεσολόγγι, χρησιμοποιούσε στρατιωτικού τύπου κάλυψη-απόκρυψη για να μην είναι ορατά από αδιάκριτα βλέμματα τα γιγαντιαία χασισόδεντρα που καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα σε ένα ρέμα.

Ο χασισοκαλλιεργητής εντοπίστηκε αρχικά έχοντας πάνω του 12,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του. Όμως, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι επιβαρυντικό κι έτσι επέκτειναν την έρευνα στην γύρω περιοχή, ώσπου ανακάλυψαν μέσα στην βλάστηση του ρέματος την φυτεία την οποία ο δράστης είχε καλύψει με ένα πράσινο δίχτυ!

Χασισοφυτεία Μεσολόγγι: Οκτώ δενδρύλλια κάνναβης

Από τον χώρο κατασχέθηκαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι και τα τρία μέτρα! Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δείτε ακόμη

126 εισαγόμενα κρούσματα από την 1η Ιουλίου – Ανησυχία στην επιστημονική κοινότητα
Στη Σπιναλόγκα η Γιάννα Αγγελοπούλου: Συγκίνηση, μπουγάτσα και ρακές
Ταλέντο και στο …photoshop ο Κοντοστάθης – Πώς έφτιαξε τη φωτογραφία του ως πιλότος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις