Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ψευτογιατρός πιλότος: Ο Κοντοστάθης ήταν καλός και στο …photoshop
ΕΛΛΑΔΑ

Ψευτογιατρός πιλότος: Ο Κοντοστάθης ήταν καλός και στο …photoshop

Ψευτογιατρός πιλότος: Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Αύγουστο του 2009 στη Νέα Υόρκη.

Ψευτογιατρός πιλότος: Με photoshop έφτιαξε ψευτογιατρός τη φωτογραφία του που τον εμφανίζει ως πιλότο της πολεμικής αεροπορίας, σύμφωνα με την ανάλυση ειδικών. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, η λήψη της φωτογραφίας έγινε το Σάββατο 8 Αυγούστου 2009 στις 12:37 μ.μ., στην 174 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Υόρκη. Ο Κοντοστάθης χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να βάλει το δικό του πρόσωπο στο σώμα του Αμερικανού για να πλασάρεται ως… πιλότος.

Ο Νικόλαος Κοντοστάθης, εκτός από γιατρός και πιλότος, εμφανιζόταν και ως πρόεδρος εταιρίας τηλεπικοινωνιών και αμυντικών προγραμμάτων και συγκεκριμένα της Mildspair Enterprises. Μάλιστα, την παρουσίαζε ως θυγατρική μεγάλης αμερικανικής εταιρίας, ενώ ήθελε να αποκτήσει Ελληνικό Δορυφορικό Σύστημα Τηλεσκόπησης και υπέγραφε ως Νικόλαος Κοντός, πρόεδρος της εταιρείας.

Συστηνόταν ψευδώς ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 47χρονος κατηγορείται ότι συστηνόταν ψευδώς ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας με ιατρικές γνώσεις και ενασχόληση με εναλλακτικές θεραπείες με βότανα και σκευάσματα. Φορώντας τη στολή του πιλότου επισκέφθηκε ασθενή στη Λάρισα. Αργότερα συγγενής του απευθύνθηκε στις Αρχές: «Μας επισκέφθηκε με στρατιωτική στολή πιλότου, συστηθείς ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας πρότεινε την ολιστική θεραπεία με βότανα, υποστηρίζοντας ότι “θα γίνει καλά”».

Εκτός από θεραπείες για σοβαρές ασθένειες ο «πιλότος» υποσχόταν και ρουσφέτια, όπως μεταθέσεις στρατιωτών-αστυνομικών, διευκόλυνση στη διαδικασίες των εξετάσεων στις στρατιωτικές σχολές, τη μετάκληση ιατρών στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ. Για τη φωτογραφία όπου ποζάρει ως πιλότος το κεντρικό ρεπορτάζ του Alpha μετέδωσε πως φορά στολή της εθνικής φρουράς των ΗΠΑ από την επιχείρηση «Καταιγίδα της Ερήμου» στον Περσικό Κόλπο. Τότε ο ψευτογιατρός ήταν 18 ετών και το F-16 προδίδει την αεροπορική βάση που ανήκει, στις Συρακούσες βόρεια της Νέας Υόρκης. Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος των θυμάτων, σχολίασε ότι «η αποκάλυψη είναι συγκλονιστική και βοηθά απεριόριστα το έργο της απονομής της Δικαιοσύνης». Οι Αρχές ερευνούν σε ποιες κλινικές εμφανιζόταν ο ψευτογιατρός αλλά και ποιοι γιατροί του επέτρεψαν να βρίσκεται μέσα στο χειρουργείο.

Δείτε ακόμη

Αποπλάνηση μαθήτριας: “Οι καθηγητές τα έριχναν στο κορίτσι”, λέει μητέρα – Ονειρευόταν γάμο και παιδιά (vid)
Πρώην Λιμενικοί σε κύκλωμα παράνομης μεταφοράς μεταναστών από την Πάτρα στην Ιταλία
Εγκληματική ομάδα εξαπατούσε επιχειρηματίες – Πώς κατάφεραν να αποσπάσουν 136.600 ευρώ
Δυο χρόνια είχε σχέση με τη 15χρονη ο δάσκαλος – Σοκ στην Ερέτρια, δήλωνε ερωτευμένος
Αρπαγή Μαρκέλλας: Σε τεστ DNA υπεβλήθη η 33χρονη, ρωτά επίμονα για την μικρή (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις