Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ιρίνα Σάικ Ινστα: Η σέξι σέλφι του διάσημου μοντέλου στον καθρέφτη που μοιράζει εγκεφαλικά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ιρίνα Σάικ Ινστα: Η σέξι σέλφι του διάσημου μοντέλου στον καθρέφτη που μοιράζει εγκεφαλικά

Ιρίνα Σάικ Ινστα: H Ρωσίδα καλλονή ξέρει να ξεσηκώνει τους θαυμαστές της και το αποδεικνύει κάθε φορά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ιρίνα Σάικ Ινστα: Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα και τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως. Η Ρωσίδα καλλονή, Ιρίνα Σάικ με τους 13,6 εκατομμύρια followers προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού όταν ανεβάζει αισθησιακές και σέξι φωτογραφίες στο λογαριασμό της. Αυτή τη φορά το 34χρονο μοντέλο, το οποίο είναι λάτρης των social media έβγαλε σέλφι με φόντο τον καθρέφτη του και έδειξε την πίσω όψη του στους θαυμαστές του. Χωρίς μακιγιάζ και με με βρεγμένο ανέμελο το μαλλί πόζαρε στο φακό σε μια φωτογραφία που αναδεικνύει τη φυσική του ομορφιά.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως έχει περάσει ένας χρόνος σχεδόν από τον χωρισμό της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και ήταν λογικό για το μοντέλο να προχωρήσει τη ζωή του. Η Ιρίνα λοιπόν έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Βίτο Σνάμπελ, πρώην συντρόφου της Χάϊντι Κλουμ αλλά και της Άμπερ Χερντ. Σε φωτογραφίες, που είχε δημοσιεύσει στο πρόσφατο παρελθόν η Daily Mail, το διάσημο μοντέλο έκανε την βόλτα του στη Νέα Υόρκη στο πλευρό του 33χρονου έφορου και έμπορου τέχνης. Να επισημάνουμε ότι ο Βίτο Σνάμπελ είναι γιος (το πρώτο από τα έξι παιδιά) του διάσημου Αμερικανού ζωγράφου και σκηνοθέτη Τζούλιαν Σνάμπελ, του οποίου τα έργα τη δεκαετία του ΄80 είχαν φθάσει να πωλούνται σε τιμές αντίστοιχες με εκείνες των έργων του Πικάσο.

Δείτε ακόμη

Η Μαντόνα ποζάρει topless με πατερίτσα
Λιώνει από έρωτα ο Βενσάν Κασέλ – Η “καυτή” πόζα της Κιουνάκι και η… ελληνική μυθολογία
Τζόνι Ντεπ: Το βίντεο που έπαιξε στο δικαστήριο για το διαζύγιό του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις