Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μαντόνα τοπλες – ινσταγκραμ: Η βασίλισσα της ποπ ταράζει τα social media
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα τοπλες – ινσταγκραμ: Η βασίλισσα της ποπ ταράζει τα social media

Μαντόνα τοπλες - ινσταγκραμ: Η βασίλισσα της ποπ δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το "αποκούμπι" της, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του εσωρούχου της. 

Μαντόνα τοπλες – ινσταγκραμ: Μπορεί να είναι 61 χρονών, ωστόσο, η Μαντόνα έχει ένα καλλίγραμμο και πολύ γυμνασμένο σώμα που μπορούν να ζηλέψουν πολλές νεαρότερες γυναίκες. Αυτό αποδεικνύεται και στην πρόσφατη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου η βασίλισσα της ποπ ποζάρει topless.

Συγκεκριμένα, η Μαντόνα φωτογραφίζεται μπροστά στον καθρέφτη στηριζόμενη πάνω σε μία πατερίτσα και καλύπτοντας με τα χέρια της το στήθος της, ενώ φοράει μόνο το κάτω μέρος των εσωρούχων της.

Το χρονικό των τραυματισμών της

Η Μαντόνα τους τελευταίους μήνες, είχε μια σειρά από ατυχή γεγονότα που την έκαναν να μείνει πολύ πίσω με τις προγραμματισμένες συναυλίες της. Πέραν λοιπόν του τραυματισμού στο γόνατο, ένα άλλο ατύχημα ανάγκασε την Μαντόνα να αναβάλλει ακόμα μία εμφάνισή της, αυτή τη φορά στο Παρίσι. «Μετά λύπης σας πληροφορούμε ότι το σόου της Μαντόνα… ακυρώθηκε, εξαιτίας μόνιμων τραυματισμών» έγραψε το Grand Rex, ο χώρος που θα φιλοξενούσε το σόου στον ιστότοπό του.

Η επιβεβαίωση των τραυματισμών από την ίδια

Έκτοτε η ίδια συνέχισε να τραγουδά, όμως ο πόνος ήταν τόσο οξύς ώστε ξέσπασε σε λυγμούς. Η βασίλισσα της ποπ επιβεβαίωσε, μέσω ανάρτησής της στο Instagram, το νέο της ατύχημα. Σε νέα ανάρτησή της η 61χρονη Μαντόνα εξήγησε ότι τραυματίστηκε μετά από πτώση και πως πρέπει να μείνει στο κρεβάτι για να ξεκουραστεί για μερικές μέρες. «Πονάω τόσο. Όμως, δεν θέλω τη λύπη σας. Εγώ ήμουν εκείνη που επιθυμούσα αυτήν την περιοδεία και την ολοκληρώσω με οποιοδήποτε κόστος» είπε στη συνέχεια η Μαντόνα στους θαυμαστές της, σύμφωνα με εφημερίδα.

Δείτε ακόμη

Τζόνι Ντεπ: Το βίντεο που έπαιξε στο δικαστήριο για το διαζύγιό του
Άγριες Μέλισσες: Το μυστικό της Ασημίνας, αποκαλύπτεται στο Νικηφόρο
Η Ελ Μακφέρσον στα 56 της, κρατάει ακόμα τον τίτλο «The Body»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις