Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Βενσάν Κασέλ – Τίνα Κιουνάκι: Η σέξι πόζα και το σχόλιο όλο έρωτα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βενσάν Κασέλ – Τίνα Κιουνάκι: Η σέξι πόζα και το σχόλιο όλο έρωτα

Βενσάν Κασέλ - Τίνα Κιουνάκι: «Είμαι πολύ τυχερός που έχω μια αμαζόνα πλάι μου» σχολίασε ο 53χρονος Γάλλος ηθοποιός.

Βενσάν Κασέλ – Τίνα Κιουνάκι: Μία ανάρτηση του Βενσάν Κασέλ στο instagram ήταν αρκετή για να επιβεβαιωθεί πόσο πολύ ερωτευμένος είναι με τη δεύτερη σύζυγό του, Τίνα Κιουνάκι. Ο 53χρονος Γάλλος ηθοποιός παντρεύτηκε στις 24 Αυγούστου 2018 με το 23χρονο μοντέλο από τη νοτιοδυτική Γαλλία, σε μια τελετή που παρακολούθησααν εκατό περίπου προσκαλεσμένοι μεταξύ των οποίων η Ζιλ Λελούς, η Ελί Σεμούν και η Αντέλ Εξαρχόπουλος.

Λίγους μήνες μετά απέκτησαν την κόρη τους, δημοσίευσε μια φωτογραφία της συζύγου του, με εσώρουχα, πάνω σε ένα άλογο, σχολιάζοντας: «Οι Αμαζόνες ήταν γυναίκες πολεμίστριες σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, αλλά έχω την τύχη κάποιες να ζουν μαζί μου».

Ο Βενσάν Κασέλ, γνωστός για τους ρόλους κακού κυρίως που έχει ενσαρκώσει στον κινηματογράφο, ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι με την οποία απέκτησε δύο κόρες. Η Τίνα Κιουνάκι γεννήθηκε στη Γαλλία από πατέρα Μαροκινό με ρίζες από το Τόγκο και από Σισιλιάνα μητέρα. Μεγάλωσε στη νοτιοδυτική Γαλλία και στη συνέχεια πήγε στη Μαδρίτη, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

Δείτε ακόμη

Τζόνι Ντεπ: Το βίντεο που έπαιξε στο δικαστήριο για το διαζύγιό του

Η Ελ Μακφέρσον στα 56 της, κρατάει ακόμα τον τίτλο «The Body»

Ειδικός Πρέσβης για τον Υπεύθυνο Τουρισμό ανακηρύχθηκε ο Gιοrgio Armani

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις