Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Τα τρένα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Τα τρένα!

Serie A - αγωνιστικό: Οι παρτενοπέι 1-2 στην Τζένοα και οι Μπεργκαμάσκι 2-0 την Σαμπντόρια! - Ρίχνει την Μπρέσια 3-1 η Τορίνο

Serie A – αγωνιστικό: Σπουδαία νίκη για την Τορίνο στην έδρα της. Η «Γκρανάτα» υποδέχτηκε την Μπρέσια και την κέρδισε με 1-3. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Ενώ, η Μπρέσια έμεινε στην 17η θέση και δυσκόλεψε το έργο της παραμονής της.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλά και άνοιξαν το σκορ στο 21’, με τον Τορεγκρόσα. Το β μέρος, ανήκε στην Τορίνο, η οποία, ισοφάρισε με αυτογκόλ  του Ματέχου στο 48’. Δέκα λεπτά αργότερα πήραν το προβάδισμα, με τον Μπελότι να κάνει το 2-1. Δεν σταμάτησαν εκεί και το τελικό 3-1 έγραψε ο Ζάζα στο 86’.

Serie A – αγωνιστικό: Τζένοα  – Νάπολι 1-2

Η Τζένοα ηττήθηκε με 1-2 από την Νάπολι. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην ζώνη του υποβιβασμού και μπήκε σε σοβαρότερους μπελάδες, ενώ, η Νάπολι ανέβηκε στην 5η θέση. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8’, όμως ακυρώθηκε ως φάουλ. Το πέτυχε τελικά στο 45’ με τον Μέρτενς. Στο β μέρος, η Τζένοα απάντησε με τον Γκολντανίγκα στο 49’. Η χαρά για τους Γενοβέζους δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Λοζάνο έκανε το 1-2 στο 66 και χάρισε την νίκη στους φιλοξενούμενους.

Serie A – αγωνιστικό: Φιορεντίνα – Κάλιαρι 0-0

“Λευκή” ισοπαλία για την Φιορεντίνα με την Κάλιαρι. Το αποτέλεσμα αυτό δεν επηρέασε βαθμολογικά τις δύο ομάδες. Η ομάδα της Φλωρεντίας ήταν καλύτερη και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο γκολ, ωστόσο, ήταν άστοχες και δεν μπορούσαν να τις μετατρέψουν σε τέρμα.

Serie A – αγωνιστικό: Αταλάντα – Σαμπντόρια 2-0

Δεν έχει ταβάνι η Αταλάντα, η οποία, δεν σταματάει πουθενά. Η ομάδα του Μπέργκαμο υποδέχτηκε την Σαμπντόρια και την κέρδισε με 2-0. Με αυτό το αποτέλεσμα μείωσαν στους βαθμούς την διαφορά από την 2η θέση και την γλυκοκοιτάζουν. Ενώ, οι Γενοβέζοι έβαλαν δύσκολα στον εαυτό τους και παρέμειναν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν νευρικό με τις δύο ομάδες να μπαίνουν αγχωμένες. Στο β μέρος, η Αταλάντα ανέβασε ρυθμό και άνοιξε το σκορ με τον Τολόι, στο 75’. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μουριέλ έκανε το 2-0 και κλείδωσε την νίκη.

Serie A – αγωνιστικό: Μπολόνια – Σασσουόλο 1-2

Σημαντική νίκη με 1-2 έκανε η Σασσουόλο, η οποία, κέρδισε την Μπολόνια εκτός έδρας. Με αυτό το αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο 41’ ο Μπεράρντι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στο 56’ έγινε το 2-0, από τον Χαρασλίν. Το μόνο που κατάφερε η Μπολόνια, κατάφερε να μειώσει. Ο Μπάροου έκανε το τελικό 1-2, στο 91’.

Serie A – αγωνιστικό: Ρόμα – Πάρμα 2-1

Ανέτρεψε την κατάσταση και νίκησε η Ρόμα. Η ομάδα της πρωτεύουσας υποδέχτηκε την Πάρμα και επικράτησε με 2-1. Με την νίκη αυτή, η Ρόμα παρέμεινε στην 5η θέση και οι φιλοξενούμενοι στην 12η. Η Πάρμα έπιασε στον «ύπνο» τους «λύκους», αφού ο Κούτσκα άνοιξε το σκορ, με πέναλτι στο 9’. Οι Ρωμαίοι έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν με τον Μικιταριάν στο 43’. Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Βερετού στο 57, κάνοντας το 2-1.

Δείτε ακόμη:

Στο +4 η δεύτερη ΑΕΚ, το καθήκον της 2-0 με ΟΦΗ
Ο Παναθηναϊκός ψαλίδισε τις ελπίδες του ΠΑΟΚ για τη 2η θέση
Έλειψε το κίνητρο, όχι όμως τα γκολ και το θέαμα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις