Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μύρωνας Στρατής πατέρας: Ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί
LIFESTYLE

Μύρωνας Στρατής πατέρας: Ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί

Μύρωνας Στρατής πατέρας: Για πρώτη φορά κράτησε το γιο του αγκαλιά ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος ανήκει πλέον στο κλαμπ των χαζομπαμπάδων.

Μύρωνας Στρατής πατέρας: Πατέρας έγινε για πρώτη φορά ο τραγουδιστής Μύρωνας Στρατής αφού τα ξημερώματα της Κυριακής η αγαπημένη του Κατερίνα Ζαρπάδα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο φίλος του Μύρωνα Στρατή, Παναγιώτης Χατζηδάκης μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». «Τα ξημερώματα Κυριακής ο Μύρωνας έφυγε εκτάκτως από την Πάτρα που τραγουδούσε, να προλάβει.

Γέννησε τελικά η Κατερινούλα. Να του ζήσει. Ένα υγιέστατο αγοράκι. Ήθελε να βγει πριν την ώρα του. Γεννήθηκε ένα μήνα νωρίτερα, αλλά είναι μια χαρά. Γεννήθηκε με πολλά μαλλιά. Είναι όλοι μια χαρά» είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Σε συνέντευξή του, για τα σχέδια γάμου με την αγαπημένη του

Μύρωνας Στρατής πατέρας: Η εγκυμοσύνη μαθεύτηκε δημόσια πριν ένα μήνα

Υπενθυμίζουμε ότι η είδηση της εγκυμοσύνης της Κατερίνας Ζαρπάδα έγινε γνωστή μόλις στα τέλη του περασμένου μήνα μέσα από την εφημερίδα Realnews. Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του παιδιού τους. Δείτε τον Μύρωνα Στρατή να μιλάει για τη σύντροφό του, σε παλαιότερη εμφάνισή του στην Φωλιά των Κούκου.

Ο Μύρωνας Στρατής, μιλάει για τη σύζυγό του

Δείτε ακόμη

Το τέλειο δώρο που έκανε στην Ηλιάνα ο Snik
“Έπινα από το πρωί, υπήρχαν μέρες που ήθελα να πεθάνω” – Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Σάββα Πούμπουρα
Η φωτογραφία του Σωτήρη Κοντιζά που… έριξε το Instagram! (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις