Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάββας Πούμπουρας αλκοόλ: Η εξομολόγηση του παρουσιαστή στην Ελεονώρα
LIFESTYLE

Σάββας Πούμπουρας αλκοόλ: Η εξομολόγηση του παρουσιαστή στην Ελεονώρα

Σάββας Πούμπουρας αλκοόλ: Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στα "Μεσάνυχτα" για τη μάχη με την κατάθλιψη, το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το αλκοόλ και τη μικρή του κόρη.

Σάββας Πούμπουρας αλκοόλ: Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Σάββας Πούμπουρας, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως «θέλω να πεθάνω ρε. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί; Δεν θέλω να ξυπνήσω. Δεν θέλω να ξυπνάω έτσι». Η Αρετή ένα πρωί, όταν τα πρωτοφτιάξαμε, είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε βρει μέσα μπουκάλια με αλκοόλ».

«Έπινα κατά τις 11, 11μιση το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω. Για να φύγω από όλο αυτό το άγχος, όλη αυτή τη βαβούρα έπινα ποτό. Έπινα πάρα πολύ γενικότερα. Και βράδυ και, ένα μικρό διάστημα, έπινα το πρωί γιατί δεν ήθελα να σκέφτομαι. Αυτό το πράγμα σου προκαλούν όλες οι ουσίες που παίρνει ο κόσμος. Και το αλκοόλ. Ξεχνάς. Ξεχνάς για να είσαι στην κατάσταση που δεν σκέφτεσαι και να είσαι ήρεμος» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Σάββας Πούμπουρας. «Πριν την Αρετή ήταν, εντάξει, χειρότερο το πρόβλημα. Γενικά πίναμε πολύ και το βράδυ που δουλεύαμε. Πίναμε πάρα πολύ και ήταν κακό αυτό» συμπλήρωσε. «Δεν μου λείπει αυτή η ζωή πλέον. Δεν πίνω τώρα, ίσως ένα ποτό όλο τον μήνα ή δύο» τόνισε, επίσης, ο Σάββας Πούμπουρας.

Σάββας Πούμπουρας: Η εξομολόγηση στην Ελεονώρα

Σάββας Πούμπουρας: Η οικογένειά του

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε, επίσης, και στο πρώτο του παιδί, την κόρη που απέκτησαν με τη σύντροφό του, Αρετή Θεοχαρίδη, πριν από λίγο καιρό, λέγοντας: “Όταν είδα πρώτη φορά την κόρη μου δάκρυσα. Όταν την είδα δεν σκεφτόμουν τίποτα. Ένιωσα όπως όταν βλέπεις ένα ηλιοβασίλεμα. Ήταν ακριβώς όπως την είχα φανταστεί”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις