Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σωτήρης Κοντιζάς ίνστα: Ο γνωστός σεφ ποζάρει πάνω στο πατίνι του
LIFESTYLE

Σωτήρης Κοντιζάς ίνστα: Ο γνωστός σεφ ποζάρει πάνω στο πατίνι του

Σωτήρης Κοντιζάς ίνστα: Ο γνωστός σεφ έδειξε την παιδική του πλευρά στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του πάνω σε ένα μικροσκοπικό πατίνι!

Σωτήρης Κοντιζάς ίνστα: Ο αγαπημένος κριτής του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς με μια ανάρτηση στου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας επιβεβαίωσε ότι παραμένει για πάντα παιδί. Ο γνωστός σεφ ως λάτρης των social media κοινοποίησε μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με ένα αστείο παιδικό καπέλο, όπου φαίνεται ότι προσπαθεί να χωρέσει πάνω σε ένα μικροσκοπικό πατίνι για παιδιά. Η φωτογραφία του ξεπέρασε ήδη τα 65.000 likes, ενώ οι followers τον αποθεώνουν με κολακευτικά σχόλια και για τον ρόλο του ως μπαμπάς.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως ο Ελληνοιάπωνας σεφ και η σύζυγός του, Δέσποινα, έχουν μια κόρη, την Αριάννα Τσιχίρο, κι έναν γιο, τον Κένζι. Μάλιστα, πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον Σωτήρη Κοντιζά να γίνεται ξανά μπαμπάς σε λίγους μήνες, με τον διάσημο σεφ όμως να μην επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει την είδηση, όταν ρωτήθηκε.

View this post on Instagram

Photo @ludopatini

A post shared by Sotiris Kontizas (@scontizas) on

Δείτε ακόμη

“Aν είχες τσίπα, θα έλεγες αποχωρώ” (vid)
Ο Πέτρος Κωστόπουλος διαψεύδει και ξεκαθαρίζει: “Αυτό το χειρουργείο έκανε η Αμαλία”
Προκαλεί… εγκεφαλικά η Τούνη (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις