Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη ίνστα: Ανεβάζει την θερμοκρασία με τα ακροβατικά της
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη ίνστα: Ανεβάζει την θερμοκρασία με τα ακροβατικά της

Ιωάννα Τούνη ίνστα: Η sexy Ιωάννα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας "My Style Rocks", δεν σταματά να κολάζει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ιωάννα Τούνη ίνστα: Τα απανωτά… χτυπήματα της Ιωάννας Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν έχουν τελειωμό!!! Η sexy Ιωάννα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας “My Style Rocks”, δεν σταματά να κολάζει τους διαδικτυακούς της φίλους. Ως λάτρης των social media, αυτή την φορά αποφάσισε να επιστρατεύσει δύο φίλες της για να κάνουν ακροβατικά στην άμμο. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η Τούνη μαζί με την συνάδελφο της, Στέλλα Πάσσαρη και την φίλη τους Στέλλα Κηπουρού έκαναν τα ακροβατικά τους στην άμμο και επειδή η άσκηση ήταν αρκετά δύσκολη η Ιωάννα ρώτησε: “Μάντεψε ποια από τις 3 μας έφαγε περισσότερο τα μούτρα της!!!”, με τα σχόλια να πέφτουν… βροχή!

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι η Ιώαννα Τούνη μαζί με την αγαπημένη της φίλη Βρισήιδα Ανδριώτου βρέθηκαν στην όμορφη Σαντορίνη και με την εκρηκτική τους εμφάνιση έκαναν όλο το νησί να… παραμιλά. Η πληθωρική ξανθιά και η κολλητή της  πήγαν για φαγητό σε ένα από τα in εστιατόρια της Σαντορίνης και η αλήθεια είναι πως δεν πέρασαν απαρατήρητες. Έκανα τα μπάνια τους, έβγαλαν τις φωτογραφίες του και αναστάτωσαν ολόκληρο το νησί.

https://www.instagram.com/p/CCRJ_v2JYZD/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

Από ξανθιά σε μελαχρινή – Με κούκλα συνοδό ο Γιάννης Μάρκου (vid)
Η Μαρία Ναυπλιώτου μαγνητίζει τα βλέμματα
“Θαυμάζω αυτούς που πιστεύουν” – Ο Παπαδόπουλος μιλά για τον Θεό και τον καρκίνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις