Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αμαλία Κωστοπούλου τροχαίο: “Το αυτοκίνητο δεν υπάρχει, διαλύθηκε”, λέει ο πατέρας της
LIFESTYLE

Αμαλία Κωστοπούλου τροχαίο: “Το αυτοκίνητο δεν υπάρχει, διαλύθηκε”, λέει ο πατέρας της

Αμαλία Κωστοπούλου τροχαίο: Ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε τι ακριβώς συνέβη στην κόρη του - Η διάψευση και η αλήθεια για το σοβαρό αυτοκινητιστικό.

Αμαλία Κωστοπούλου τροχαίο: Αναστάτωση προκλήθηκε στην οικογένεια της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, αφού η κόρη τους Αμαλία Κωστοπούλου είχε σοβαρό τροχαίο στην Αμερική όπου ζει και εργάζεται. Άμεσα η Τζένη Μπαλατσινού ταξίδεψε για Αμερική για να βρεθεί στο πλευρό της 23χρονης. Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Happy Day αποκάλυψαν ότι το αυτοκίνητο όπου επέβαινε η Αμαλία διαλύθηκε. Και ότι η Αμαλία υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για σπασμένα πλευρά, όπως τους αποκάλυψε ο πατέρας της, Πέτρος Κωστόπουλος. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως μίλησε με την Τζένη Μπαλατσινού μέσω μηνυμάτων.

“Περαστικά και στην κόρη της Τζένης Μπαλατσινού. Το τροχαίο συνέβη αρκετές μέρες πριν. Εμείς το μάθαμε την Παρασκευή. Εμείς ανταλλάξαμε και κάποια μηνύματα με την Τζένη. Και μου είπε “Δόξα τω Θεώ, όλα καλά””. Ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία μίλησε με τον πατέρα της Αμαλίας Πέτρο Κωστόπουλο ο οποίος είπε ότι η κόρη έσπασε τα πλευρά της και εκεί έκανε χειρουργική επέμβαση, ενώ η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο διαλύθηκε. “Εγώ μίλησα με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μου είπε πως δεν ίσχυαν όσα γράφτηκαν, τα τόσα έντονα. Ήταν σοβαρό το τροχαίο. Δεν υπάρχει το αυτοκίνητο. Ακόμα μου είπε ότι η Αμαλία ήταν στο ξενοδοχείο με τη μητέρα της, όχι σε κέντρο αποκατάστασης και πως έκανε χειρουργική επέμβαση 20 λεπτών για τα σπασμένα πλευρά”.

Δείτε ακόμη

Αμαλία Κωστοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα
Από ξανθιά σε μελαχρινή – Με κούκλα συνοδό ο Γιάννης Μάρκου (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις