Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα – Σνικ νέα: Το τέλειο δώρο που δέχθηκε το μοντέλο
LIFESTYLE

Ηλιάνα – Σνικ νέα: Το τέλειο δώρο που δέχθηκε το μοντέλο

Ηλιάνα - Σνικ νέα: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσω InstaStory, μοιράστηκε με τους ακολούθους της το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της.

Ηλιάνα – Σνικ νέα: Μετά από τις διακοπές τους, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik επέστρεψαν σπίτι τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι, παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί. Μάλιστα, ο τράπερ θέλησε να κάνει μια έκπληξη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, χαρίζοντας της κάτι ξεχωριστό.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσω InstaStory, μοιράστηκε με τους ακολούθους της το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της. Ο Snik της χάρισε ένα κουτάβι. «Go home to this», έγραψε η παρουσιάστρια του Alpha στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ηλιάνα – Σνικ: Οι διακοπές

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν λίγες μέρες απόλαυσε τις διακοπές της στα Κουφονήσια μαζί με τον Snik, την καλή της φίλη και συνεργάτη Έλενα Χριστοπούλου και τον σύντροφο της τελευταίας, Αποστόλη Κότση.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να κάνει το μπάνιο του σε παραλία του νησιού και να μην κρύβει τον ερωτά του, αφού αντάλλασσε καυτά φιλιά κάτω από τον ήλιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι δεν έφτασε μαζί στα Κουφονήσια, αλλά ο Snik έφτασε αργότερα με φουσκωτό σκάφος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις