Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ στις 21:30
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ στις 21:30

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Η 2η θέση περνάει από το Γεντί Κουλέ εκεί όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί στις 21:30 (Novasports 2) τον ΠΑΟΚ.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Η 2η θέση περνάει από το Γεντί Κουλέ εκεί όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί στις 21:30 (Novasports 2) τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι είναι ακόμη χωρίς πόντο στα πλέι οφ και θέλουν την πρώτη τους νίκη για λόγους γοήτρου. Απ’ την άλλη οι Θεσσαλονικείς έχουν διπλό κίνητρο για να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο ματς αυτό. Αφενός για να βρεθούν στο +3 από την ΑΕΚ, ελπίζοντας σε «γκέλα» της Ένωσης κόντρα στον Άρη. Και αφετέρου για να βγάλουν αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τους κιτρινόμαυρους, που έκανε βαρύ το κλίμα. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκη), με βοηθούς τους Θανάση Κολοσιώνη (Αιτ/νίας) και Χρήστο Τζιώτζιο (Θράκης). Τέταρτος ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων) και στο VAR οι Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

Σε αλλαγές προσανατολίζεται για το ματς αυτό ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1. Εκτός έμειναν για ακόμη ένα ματς οι Πέλκας, Βιεϊρίνια, Ζαμπά, Αουγκούστο, Κρέσπο και Μίσιτς. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίφκοβιτς, με τους Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη στην άμυνα. Εσίτι και Μαουρίτσιο θα είναι στο κέντρο, με τον Μπίσεσβαρ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Στις πτέρυγες ο Στοχ και Τζόλης με τον Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Λημνιός, Λάμπρου και Άκπομ.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Χωρίς Σεμέδο ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ουσιαστικά είναι αδιάφορος. Ωστόσο, ψάχνει μία νίκη στα πλέι οφ απέναντι στους «μεγάλους». Για την αποψινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σίμος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Σεμέδο, Τσιλιανίδη και Σόουζα και τον Δεληγιαννίδη που ταλαιπωρείται από ίωση. Την αποστολή του ΟΦΗ αποτελούν οι: Ουάιλι, Σωτηρίου, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Βίκτορ, Βαφέας, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπολάκης, Μπράουν, Νοικοκυράκης.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Για την πρωτιά ο Αστέρας

Στο άλλο ματς της ημέρας, αυτό για τα πλέι άουτ, ο Αστέρας θα υποδεχτεί τον Βόλο στην Τρίπολη, στις 19:15 (Novasports 1). Στόχος των κυανοκίτρινων η πρωτιά στα πλέι άουτ και η νίκη απόψε είναι επιτακτική. Οι Αρκάδες έχασαν μεσοβδόμαδα τον Μαρκ Φερνάντες, του οποίου το συμβόλαιο έληξε. Ενώ εκτός έμειναν επίσης οι Σαουάρες, Βλάχος, Βαλιέντε και Άνχελ. Την αποστολή του Αστέρα απαρτίζουν οι: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Τασουλής, Πασαλίδης, Παναγιώτου, Κώτσιρας, Αντουλάς, Χριστόπουλος, Αλάγκμπε, Μπ. Φερνάντες, Μουνάφο, Μπέλοκ, Τζίμας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Δουβίκας, Λ. Φερνάντες, Ρετζίς, Αλί Μπαμπά. Για τον Βόλο, που δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον, είναι πολλά τα προβλήματα. Από την ομάδα έχουν αποχωρήσει ήδη οι Κανταμούρο, Μάντζης, Τόρες, Μελίσσας, Οικονόμου και Κάσες. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Τσαούση που υπέστη συντριπτικό κάταγμα στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού. Θα υποβληθεί σε επέμβαση και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Την 17μελή αποστολή του Βόλου αποτελούν οι: Καραγκιόζης, Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Μήτογλου, Διαμαντής, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα, Λύρατζης, Φερράρι, Μουνίθ, Ζοάο, Κυζιρίδης, Μπάλλας, Μπαλογιάννης, Γέντρισεκ και Κορέλας.

Δείτε ακόμη

Για το νταμπλ η Μπάγερν, για την έκπληξη η Λεβερκούζεν
Το σκουντέτο περνάει από Τορίνο και Ρώμη!
Στη Γρανάδα δοκιμάζεται η Βαλένθια, ματς με έντονο… ευρωπαϊκό άρωμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις