Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Το Τορίνο στα δύο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Το Τορίνο στα δύο

Serie A - προαναγγελία: Η “γκρανάτα” φιλοξενεί τη Γιούβε στο ντέρμπι του βορρά και λίγο αργότερα η Λάτσιο υποδέχεται τη Μίλαν

Serie A – προαναγγελία: Δύο μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Serie A απόψε. Πιο συγκεκριμένα η πρωτοπόρος Γιουβέντους κοντράρεται με την Τορίνο στο “ντέρμπι ντε λα Μόλε”, ενώ και η Λάτσιο αντιμετωπίζει την Μίλαν στο Ολίμπικο στο παιχνίδι που θα κλείσει την ημέρα. Στο τρίτο παιχνίδι του Σαββατιάτικου μενού η Σασσουόλο φιλοξενεί τη Λέτσε, ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση, έχοντας 37 βαθμούς.  Διανύουν μια μέτρια σεζόν και δεν διεκδικούν κάτι από το παιχνίδι.

Από την άλλη, η Λέτσε  βρίσκεται στην 18η θέση με 25 βαθμούς. Έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση της παραμονής και με νίκη ξεπερνά βαθμολογικά την Τζένοα που έχει 26 βαθμούς και κατέχει την 17η θέση. Έχει ένα αρνητικό σερί  τριών νικών και θέλει να το τελειώσει σήμερα. Θα βάλει τα δυνατά της και θα κοντράρει την Σασσουόλο σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Serie A – προαναγγελία: Τορίνο – Γιουβέντους

Οι γηπεδούχοι θα κοντραριστούν με τους γείτονες της στην έδρα της, σε ένα παιχνίδι μονομερούς ενδιαφέροντος. Βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 72 βαθμούς. Θέλουν την νίκη για να αυξήσουν περισσότερο την διαφορά τους από την Λάτσιο και να έρθουν ακόμα πιο κοντά, στην κατάκτηση του 9ου συνεχόμενου τίτλου τους.

Από την άλλη, η “Γκρανάτα” κατέχει την 15η θέση, με 31 βαθμούς. Είναι ισόβαθμη με τις Ουντινέζε και Φιορεντίνα, όμως υστερεί στην διαφορά των γκολ. Φέτος, διανύει μια κακή σεζόν και δεν έχει διάρκεια. Έχει ηττηθεί στα τελευταία δυο παιχνίδια, αλλα το αποψινό είναι ντέρμπι και θα παλέψει με νύχια και με δόντια για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Serie A – προαναγγελία: Λάτσιο – Μίλαν

Στο δεύτερο ντέρμπι της ημέρας, η Λάτσιο υποδέχεται την Μίλαν σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι Ρωμαίοι διανύουν μια τρομερή σεζόν και παίζουν ένα πολυ όμορφο ποδόσφαιρο. Βρίσκονται στην 2η θέση, έχοντας 68 βαθμούς. Απέχουν 4 βαθμούς από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και με νίκη θα παραμείνουν σε αποσταση βολής!

Από την άλλη η ομάδα του Μιλάνου, κατέχει την 7η θέση, έχοντας 43 βαθμούς. Βρίσκεται 2 βαθμούς μακριά από την Νάπολι και τις ευρωπαϊκές θέσεις. Μετά το restart, δεν έχει βρει ρυθμό και δεν έχει σταθερή απόδοση. Θέλει να νικήσει σήμερα για να σκαρφαλώσει στην 6η θέση και να προσπεράσει τους Ναπολιτάνους έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

Δείτε ακόμη:

Ένας βέρος “τζιαλορόσι” πιάνει πόστο σε “βιόλα” πάγκο!
Στοπ στις διαπραγματεύσεις ανανέωσης από πλευράς Μέσι!
Στον επόμενο τόνο, η ώρα Βαρκελώνης θα είναι, Τσάβι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις