Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εξάποντο Ευρώπης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εξάποντο Ευρώπης

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Με απουσίες η Βαγιαδολίδ κόντρα στην Αλαβές, “τελικός” στη μάχη παραμονής κόντρα στην Μπέτις για τη Θέλτα

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τρεις αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα της Λα Λίγκα σήμερα. Στην πρώτη χρονολογικά, στο Βίγκο η Θέλτα υποδέχεται την Μπέτις, σε ένα παιχνίδι, που μόνο οι γηπεδούχοι ενδιαφέρονται βαθμολογικά. Η ομάδα της Γαλικίας, βρίσκεται 17η θέση, έχοντας 5 βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την νίκη, ώστε να διευρύνει περισσότερο την διαφορά της και να μην συνεχίσει να κινδυνεύει.

Η Μπέτις δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο για τον αγώνα. Βρίσκεται στην  13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 37 βαθμούς. Διανύει μια κακή σεζόν, ωστόσο, έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν από νωρίς. Έρχεται από δύο σερί ήττες και θα παίξει για το γόητρο της απόψε.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Αλαβές

Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ υποδέχεται την Αλαβές σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι, κατέχουν την 14η θέση με 36 βαθμούς. Έχουν ένα βαθμό διαφορά από την Μπέτις που βρίσκεται στην 13η θέση και από την αποψινή της αντίπαλο, που κατέχει την 15η θέση. Θα τα δώσει όλα για την νίκη σήμερα, αν και θα παραταχτεί, χωρίς να έχει στην διάθεση της τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη, η Αλαβές θα παλέψει για την νίκη, ώστε να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Έχει τέσσερις σερί ήττες, στα τελευταία πέντε ματς και δυσκολεύεται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Απόψε, θα παραταχτεί πλήρης και θα προσπαθήσει να το αλλάξει αυτό και να νικήσει.

Levante’s Spanish forward Roger Marti (L) vies with Valencia’s Spanish defender Hugo Guillamon during the Spanish League football match between Valencia and Levante at the Mestalla stadium in Valencia on June 12, 2020. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Γρανάδα – Βαλένθια

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας για την La Liga, η Γρανάδα υποδέχεται την Βαλένθια σε ένα παιχνίδι με φόντο τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες, με την γηπεδούχο ομάδα να υπερτερεί στην διαφορά των γκολ με 40-38 έναντι σε 41-48.  Οι Ανδαλουσιανοί, διανύουν μια καλή σεζόν και παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο. Έρχεται από νίκη με την Αλαβές και θέλει να δημιουργήσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων.

Οι «νυχτερίδες» φέτος δεν μπόρεσαν να εντυπωσιάσουν και σε αρκετές περιπτώσεις δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Θα μπουν για να νικήσουν την Γρανάδα στην άτυπη αυτή κόντρα και να μπορέσουν να περάσουν μπροστά. Στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις, έχουν ισάριθμες ήττες και θα προσπαθήσουν να το αλλάξουν.

Δείτε ακόμη:

Ένας βέρος “τζιαλορόσι” πιάνει πόστο σε “βιόλα” πάγκο!
Στοπ στις διαπραγματεύσεις ανανέωσης από πλευράς Μέσι!
Στον επόμενο τόνο, η ώρα Βαρκελώνης θα είναι, Τσάβι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις