Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Με σώου Μοράτα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Με σώου Μοράτα

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Καθάρισε για την ομάδα του ο στράικερ της Ατλέτικο, το 3-0 το σφράγισε ο Κόκε - Πέφτει η Μαγιόρκα αν δεν γίνει θαύμα

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει το αήττητο σερί της. Νίκησε με το επιβλητικό 3-0 την Μαγιόρκα, στο «Wanda Metropolitano». Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε εφτά παιχνίδια. Με τον Άλβαρο Μοράτα να είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα επικράτησε με 3-0. Έτσι, παρέμεινε στην πρώτη τριάδα και τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ατλέτικο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε από νωρίς τι θα ακολουθούσε.

Η Ατλέτικο, μπήκε με άγριες διαθέσεις, έκλεισε από νωρίς τους χώρους στους φιλοξενούμενους και δεν τους άφηνε να αντιδράσουν. Στο 25ο λεπτό οι «ροχιμπλάνκος» κέρδισαν πέναλτι, έπειτα από κράτημα στον Μοράτα. Ο ίδιος, ανέλαβε να το εκτελέσει αλλά ο Ρέινα το απέκρουσε. Ωστόσο, μετά από υπόδειξη του VAR το πέναλτι εκτελέστηκε ξανά, αφού ο Ρέινα δεν πατούσε στην γραμμή. Ο Μοράτα, αυτή την φορά, δεν αστόχησε και με μία υπέροχη εκτέλεση στην αριστερή γωνία έκανε το 1-0.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τώρα θέλει θαύμα

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου έκαναν το 2-0. Ο Ισπανός επιθετικός διπλασίασε τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας του, με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι «Μαδριλένοι» έριξαν τον ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως, 79ο λεπτό πέτυχαν και τρίτο γκολ. Ο αρχηγός τους, Κόκε, έγραψε το τελικό 3-0, με όμορφο βολέ. Με την νίκη αυτή η Ατλέτικο παρέμεινε στην τρίτη θέση με 62 βαθμούς, έχοντας 8 βαθμούς διαφορά από την Μπαρτσελόνα. Ενώ, η Μαγιόρκα παρέμεινε στην 18η θέση και το -5 από την Θέλτα, πλέον θέλει θαύμα για να μην πέσει.

Δείτε ακόμη:

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Πρόβα τίτλου η Ρεάλ επιβλήθηκε 1-0 της Χετάφε και αύξησε τη διαφορά στο +4
Σε μεγάλη φόρμα η Αταλάντα υπέταξε 2-0 τη Νάπολι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις