Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A’ – αγωνιστικό: Ασταμάτητη Αταλάντα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A’ – αγωνιστικό: Ασταμάτητη Αταλάντα

Serie A’ - αγωνιστικό: Δεν έχει αντίπαλο η ομάδα του Μπέργκαμο - Η Ουντινέζε ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε 0-2 τη Ρόμα

Serie A’ – αγωνιστικό: Για την 29η αγωνιστική, η Αταλάντα επικράτησε με 2-0 της Νάπολι, στο ντέρμπι της πρώτης εξάδας του βαθμολογικού πίνακα εστω και δίχως βαθμολογικό κίνητρο. Μετά από ένα α’ μέρος γεμάτο φάσεις η γηπεδούχος ομάδα, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε  δυνατά ανοίγοντας το σκορ. Στο 47ο λεπτό, ο Πάσαλιτς με κεφαλιά έκανε το 1-0, έπειτα από ασσίστ του Γκόμεζ. Συνέχισε να επιτίθεται και διπλασίασε το σκορ στο 54ο λεπτό. Ο Γκόσενς, με κοντινό σουτ έγραψε το τελικό 2-0. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Αταλάντα μείωσε στους τέσσερις βαθμούς από την 3η Ίντερ. Την ίδια ώρα, η Νάπολι παρέμεινε στην 6η θέση με δυο βαθμούς διαφορά από την Μίλαν.

Στη Ρώμη οι τζιαλορόσι δεν μπόρεσαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα τους, γνωρίζοντας την ήττα από την Ουντινέζε. Οι φιλοξενούμενοι, πέτυχαν το γρήγορο γκολ και ξάφνιασαν την γηπεδούχο ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, στο 12ο λεπτό, ο Λασάνια με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Ντε Πολ. Το γκολ ταρακούνησε τους «λύκους» που προσπάθησαν να αντιδράσουν.  Αύξησαν την πίεση τους, κάτι που όμως, δεν είχε αποτέλεσμα.

Serie A’ – αγωνιστικό: Η αποβολή Περότι

Στο 30ο λεπτό τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Ρόμα, αφού έμεινε με 10 παίχτες, έπειτα  την αποβολή του Ντιέγκο Περότι. Το ματς συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, παραμένοντας αμφίρροπο. Ωστόσο, στο 77ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν το τελικό 0-2. Ο Νεστορόφσκι διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα από το Ούντινε, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Ντε Πολ. Μετά το γκολ, δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι οι παίχτες της Ρόμα, παραμένοντας το 0-2.

Δείτε ακόμη:

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε Γιασικεβίτσιους για αντικαταστάτη του Πέσιτς!
Ουές ο 2ος στον ΟΦΗ
Ξέκοψε το ενδεχόμενο αλλαγών ο Λάκοβιτς!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις