Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Συνθήματα κατά του Πορτογάλου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Συνθήματα κατά του Πορτογάλου

Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Η ήττα από την ΑΕΚ έφερε πολλές αντιδράσεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και κυρίως κατά του Αμπέλ Φερέιρα.

Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Η ήττα από την ΑΕΚ έφερε πολλές αντιδράσεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και κυρίως κατά του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός όχι απλά δεν χαίρει της εμπιστοσύνης των διοικούντων, αλλά το μέλλον του κρέμεται σε… τεντωμένο σχοινί! Μετά τα λαϊκά δικαστήρια έξω από την Τούμπα, μετά τον αγώνα με την Ένωση, οι οπαδοί του δικεφάλου έδωσαν συνέχεια. Στους δρόμους προς τη Νέα Μεσήμβρια και κοντά στο προπονητικό κέντρο, υπήρξαν αρκετά συνθήματα σε τοίχους κατά του Πορτογάλου τεχνικού. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ καλούσαν τον Φερέιρα να αποχωρήσει, εκφράζοντας έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του.

Το κλίμα για τον προπονητή των Θεσσαλονικέων είναι πλέον πολύ βαρύ. Ωστόσο, από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει χαθεί ο στόχος της 2ης θέσης οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ δύσκολα θα προχωρήσουν στην άμεση αντικατάστασή του. Οι ασπρόμαυροι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χαθεί αυτή η χρονιά και να μείνουν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Από τη στιγμή που η απόφαση του CAS δεν έχει βγει ακόμη, ο δικέφαλος είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει τη νίκη σε όλα τα ματς ως το φινάλε. Πάντως, οι πιθανότητες παραμονής του Πορτογάλου μετά το τέλος της φετινής σεζόν έχουν πλέον ελαχιστοποιηθεί. Την ίδια στιγμή δημοσιεύματα του ρωσικού τύπου αναφέρουν ότι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι στη λίστα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οπότε δεν αποκλείεται αν ευσταθεί κάτι τέτοιο, ο Φερέιρα να αποχωρήσει από μόνος του στο φινάλε.

Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Κρέσπο

Μέσα σε όλο το κλίμα κατήφειας υπήρξαν και θετικά νέα για τον ΠΑΟΚ που ήρθαν από την προπόνηση. Συγκεκριμένα, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μπήκε σε φουλ ρυθμούς και έβγαλε όλη την προπόνηση χωρίς προβλήματα. Έτσι, τίθεται πλέον στη διάθεση του Φερέιρα για το υπόλοιπο των πλέι οφ. Ένα βήμα πριν γυρίσει είναι και ο Λέο Ζαμπά, που έβγαλε μέρος της προπόνησης. Αντίθετα, Βιεϊρίνια και Πέλκας συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα προλάβουν το σαββατιάτικο ματς με τον ΟΦΗ.

Δείτε ακόμη

Προς ολοκληρωτικό αποκλεισμό από τους στίβους οι Ρώσοι
«Μια “συμμορία” κατευθύνει το ποδόσφαιρο!»
Δεν παίζει και …δεν ξέρει γιατί δεν παίζει ο Γκριζμάν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις