Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάρης Χριστόπουλος σύζυγος: Ποζάρει στο φακό του με φουσκωμένη κοιλιά
LIFESTYLE

Χάρης Χριστόπουλος σύζυγος: Ποζάρει στο φακό του με φουσκωμένη κοιλιά

Χάρης Χριστόπουλος σύζυγος: Η Anita Brand σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Χάρης Χριστόπουλος σύζυγος: Τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού περιμένουν με ανυπομονησία ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand. Μέχρι, όμως, να έρθει αυτή η ιδιαίτερη στιγμή για το ζευγάρι, που θα κρατά στην αγκαλιά τον καρπό του έρωτά τους, απολαμβάνουν τις καθημερινές στιγμές τους, αλλά και την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Μάλιστα, οι δυο τους το σαββατοκύριακο βρέθηκαν στην παραλία και η όμορφη make up artist πόζαρε στον φακό του αγαπημένου της με μπικίνι και φουσκωμένη την κοιλίτσα της. Την φωτογραφία την ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: “Στη φωτογραφία αυτή πρωταγωνιστεί η κοιλιά (και η παντόφλα) Δεν έχει καμία σημασία ποιος κρύβεται κάτω από το καπέλο”.

https://www.instagram.com/p/CB-MLtyl1qA/?utm_source=ig_embed

Χάρης Χριστόπουλος σύζυγος: Η εγκυμονούσα Anita του είναι μια κούκλα!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Λευκάδα, τον Σεπτέμβριο του 2018, με το μυστήριο να μην δημοσιοποιείται στα media και να τελείται μυστικά. Οι δυο τους είναι σε σχέση εδώ και περίπου 15 χρόνια, ενώ ο Χάρης Χριστόπουλος έχει εκφράσει αρκετές φορές τον θαυμασμό του για την σύζυγό του. Ο δημοφιλής φωτογράφος και η αγαπημένη του έμαθαν ότι θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι τον Δεκέμβριο, όταν η Anita έκανε το test εγκυμοσύνης και είχε βγει θετικό, ενώ όταν ανακοίνωσαν το ευχάριστο γεγονός μέσα από την εκπομπή “Happy Day”, εκείνη ήταν εμφανώς συγκινημένη.

Μετά από περίπου 17 χρόνια σχέσης, τα “παρακάλια” του Χάρη Χριστόπουλου στη γυναίκα του για ένα παιδί έγιναν πραγματικότητα: “Τώρα πια θέλω πολύ να κάνουμε παιδί. Την παρακαλάω, αλλά δεν έχει χρόνο. Έχουμε πει ότι πολύ σύντομα θα κάνουμε. Και είναι υπέροχο γιατί θα είναι αυτή η δουλειά μου από εδώ και πέρα. Επάγγελμα γονιός”, είχε δηλώσει ο ίδιος στο περιοδικό People παλαιότερα. Η Anita είναι make up artist, κάλλιστα όμως θα μπορούσε να είναι μοντέλο αφού διαθέτει εξωτική ομορφιά.

Δείτε ακόμη

Αποχώρησε από “το κλουβί με τις τρελές” ο Άρης Μακρής (vid)
Φωτεινό κίτρινο: το πιο παρεξηγημένο χρώμα παίρνει την εκδίκησή του
O λόγος που η Kate Middleton ανακυκλώνει τα ρούχα της ως καλεσμένη σε γάμο δείχνει πόσο ευσεβής άνθρωπος είναι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις