Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φωτεινό κίτρινο: δες πως το φόρεσαν οι ελληνίδες celebrities
LIFESTYLE

Φωτεινό κίτρινο: δες πως το φόρεσαν οι ελληνίδες celebrities

Φωτεινό κίτρινο: Hλιάνα Παπαγεωργίου, Φαίη Σκορδά και Σμαράγδα Καρύδη επέλεξαν μια απόχρωση του κίτρινου για τις εμφανίσεις τους

Φωτεινό κίτρινο: Υπάρχουν δυο είδη γυναικών: αυτές που αγαπούν τα φωτεινά χρώματα κι εκείνες που δεν τους αρέσει να τα βλέπουν φορεμένα πάνω τους. Ανήκω στη δεύτερη κατηγορία και ομολογώ πως μου αρέσει το έντονο φούξια ή το neon lime, όμως δεν αισθάνομαι ο εαυτός μου εάν τα φορέσω εγώ. Καμιά φορά βέβαια, επειδή δε μπορώ να αντισταθώ σε κάποιο φλογερό κόκκινο, θα το κρατήσω σε clutch ή θα το φορέσω σε παπούτσια – έτσι ναι νιώθω ότι μπορώ να το υποστηρίξω.

 

Ανάμεσα στα έντονα λοιπόν χρώματα, υπάρχει ένα, ίσως το πιο φωτεινό από όλα, το οποίο οι γυναίκες θεωρούν και ως το πιο δύσκολο από όλα: πρόκειται για το κίτρινο και όλες τις αποχρώσεις του. Πράγματι το κίτρινο είναι ένα παρεξηγημένο χρώμα το οποίο θέλει ιδιαίτερο ταλέντο για να το φορέσει αλλά και να το συνδυάσει σωστά μια γυναίκα. Παρόλα αυτά, τρεις ελληνίδες celebrities σου δείχνουν τον τρόπο να φορεθεί πραγματικά εντυπωσιακά σε μαγιό, σε φόρεμα και σε ολόσωμη φόρμα.

γράφει η Έλενα Φάκου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Σμαράγδα Καρύδη και η Φαίη Σκορδά ντύθηκαν στα κίτρινα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι αγαπάει τις έντονες αποχρώσεις στα ρούχα και τα fluo χρώματα. Eπέλεξε λοιπόν μια σκούρα εκδοχή του κίτρινου για το μπικίνι της και η πρότασή της είναι ιδανική για εσένα που δεν θέλεις να το φορέσεις από την κορυφή ως τα νύχια αλλά να κάνεις μια διακριτική yellow εμφάνιση.

 

H Σμαράγδα Καρύδη φόρεσε ένα κίτρινο strapless μάξι φόρεμα με μπούστο σφηκοφωλιά, δείχνοντας άφοβα την προτίμησή της στο συγκεκριμένο χρώμα το οποίο ταιριάζει οπωσδήποτε στις μελαχρινές αλλά και στις ξανθιές: o μύθος ότι μια ξανθιά δε μπορεί να υποστηρίξει το κίτρινο καταρρέει.

 

 

Τέλος η Φαίη Σκορδά δείχνει υπέροχη  μέσα στην κατακίτρινη ολόσωμη φόρμα της την οποία υπογράφει το σχεδιαστικό δίδυμο ΜΙ RO και αποθεώνει το συγκεκριμένο χρώμα αποδεικνύοντας ότι αν η γυναίκα μπορεί να το υποστηρίξει το κίτρινο μπορεί να φορεθεί σε μεγάλες δόσεις, με ξανθά μαλλιά και κάθε ώρα και στιγμή μιας καλοκαιρινής ημέρας.

 

Δείτε ακόμη

O λόγος που η Kate Middleton ανακυκλώνει τα ρούχα της ως καλεσμένη σε γάμο δείχνει πόσο ευσεβής άνθρωπος είναι
Η ‘Νίκη της Σαμοθράκης’ βρίσκεται on stage όταν τραγουδάει η Πάολα
H Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε νονά και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις