Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κate Middleton ρούχα ανακύκλωση: έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί φοράει τα ίδια outfit όταν την καλούν σε γάμους;
LIFESTYLE

Κate Middleton ρούχα ανακύκλωση: έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί φοράει τα ίδια outfit όταν την καλούν σε γάμους;

Κate Middleton ρούχα ανακύκλωση: η Δούκισσα του Cambridge ξέρει ότι αυτή η ημέρα ανήκει στη νύφη και δεν θέλει να κλέβει την παράσταση

Κate Middleton ρούχα ανακύκλωση: Όταν η Μeghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry παντρεύτηκαν το 2018, η νύφη φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό Givenchy και στο κεφάλι της τιάρα και ένα πέπλο κεντημένο με λουλούδια. Στην συγκεκριμένη περίσταση, η Kate Middleton προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη, ξαναφορώντας ένα off white outfit Alexander McQueen το οποίο είχαμε δει πρώτη φορά να βάζει στη βάπτιση της κόρης της Charlotte το 2015.

Τότε θυμηθήκαμε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η Kate ανακύκλωσε τα ρούχα της ως καλεσμένη σε γάμο: είχε κάνει το ίδιο στο γάμο της Zara και του Mike Tindall το 2011 όταν επέλεξε ένα DAY Birger & Mikkelsen κεντημένο παλτό στο χρώμα της σαμπάνιας, με το οποίο την είχαμε ξαναδεί σε άλλους δυο γάμους: αυτόν της Laura Parker Bowles και του Harry Lopes’s το 2006 και εκείνον της φίλης της Mel Nicholson και του Oli Baker πίσω στο 2010.

γράφει η Έλενα Φάκου

 

Η Δούκισσα του Cambridge επιθυμεί να μην κλέβει τις εντυπώσεις από τη νύφη

Εκτός από το ότι η Δούκισσα ανακυκλώνει τα ρούχα της σε επίσημες περιστάσεις όπως οι γάμοι, επιλέγει να φορέσει και high street brands όπως ένα πουά ασπρόμαυρο φόρεμα από το Topshop το οποίο επέλεξε να ξαναφορέσει στο γάμο των στενών της φίλων William van Cutsem και Rosie Ruck Keene το 2013. Το 2018 δε, την είδαμε και πάλι με ένα μπλε φόρεμα Catherine Walker σε ένα φιλικό γάμο και με το ίδιο κομμάτι την είχαμε ξαναδεί σε επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία το 2017.

 

Kαθώς η ημέρα του γάμου είναι η πιο σημαντική για μια νύφη, η σύζυγος του Πρίγκιπα William παρόλο που αυτό δεν αποτελεί επίσημο βασιλικό κανόνα, αφήνει να κλέψει τις εντυπώσεις η νύφη και προσπαθεί να μην τραβήξει όλα τα φώτα πάνω της φορώντας κάτι καινούριο: θεωρεί ότι αρκεί η παρουσία της με κάτι που έχει ξαναβάλει ώστε να ασχοληθεί όσο το δυνατόν λιγότερο ο Τύπος και οι καλεσμένοι μαζί της. Το λιγότερο που έχουμε να πούμε είναι ότι είναι ευσεβής και ευγενέστατη.

Δείτε ακόμη

Η ‘Νίκη της Σαμοθράκης’ βρίσκεται on stage όταν τραγουδάει η Πάολα
H Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε νονά και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες
Ποπάυ: ένα άρθρο για το πιο αντικομφορμιστικό κόμικ της παιδικής μας ηλικίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις