Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πηνελόπη Αναστασοπούλου νονά: άλλη μια κουμπαριά για τις πιο cool μαμάδες της πολης
LIFESTYLE

Πηνελόπη Αναστασοπούλου νονά: άλλη μια κουμπαριά για τις πιο cool μαμάδες της πολης

Πηνελόπη Αναστασοπούλου νονά: η eco friendly βάπτιση της κόρης της κολλητής της Ιφιγένειας Καράγιωργα έγινε την Κυριακή στο Παλαιό Ψυχικο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου νονά: η ηθοποιός βάπτισε την Κυριακή την κόρη της κολλητής της Iφιγένειας Καράγιωργα σε μια τελετή όπου τα πάντα ήταν από ανακυκλωμένο χαρτί ή με βιοδιασπώμενα υλικά και οι δυο φίλες πρόσθεσαν ακόμα μια πολύ σημαντική στιγμή στην φιλία χρόνων που τις συνδέει.

H Iφιγένεια Καράγιωργα aka Ifigenia Pearl είναι δασκάλα yoga και tattoo artist στο Sake tattoo studio ενώ ειδικεύεται στα micro μινιμαλιστικά tattoo ( έχω κι εγώ πάνω μου μια μικροσκοπική καρδούλα από τα χέρια της ). Παντρεύτηκε τον σύζυγό της Χρήστο Μπόγρη στις 15 Ιουνίου 2014 στην Ανάβυσσο και έφυγαν για ένα ονειρεμένο ταξίδι του μέλιτος στη Χαβάη και το Λας Βέγκας. Το 2015 απέκτησαν το γιο τους Αχιλλέα και πριν ένα χρόνο ήρθε στον κόσμο και η κόρη τους Ζωή- Καλλίστη. Όπως μας είπε η Ιφιγένεια τη φώναζαν Ζωή από έμβρυο ακόμα, ενώ το όνομα Καλλίστη τους άρεσε σε συνδυασμό με το Ζωή και αποφάσισαν να της δώσουν και τα δυο.

γράφει η Έλενα Φάκου

Η eco-friendly βάπτιση στο Παλαιό Ψυχικό και το όνομα αυτής Ζωή-Καλλίστη

Νονά της έγινε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, κολλητή φίλη της Ιφιγένειας από πολύ παλιά και κουμπάρα στο γάμο της. Μάλιστα οι δυο μαμάδες ήταν για μερικούς μήνες ταυτόχρονα έγκυες στις δεύτερες εγκυμοσύνες τους: η Πηνελόπη περίμενε την Ηλέκτρα και η Ιφιγένεια τη Ζωή-Καλλίστη. Η βάπτιση λοιπόν έγινε την Κυριακή 28 Ιουνίου στον Άγιο Δημήτριο στο Παλαιό Ψυχικό και ήταν άκρως eco friendly με τη μαμά να επιλέγει χάρτινες μπομπονιέρες καθώς και προϊόντα από οικολογικά ή βιοδιασπώμενα υλικά. Μάλιστα δεν επιθυμούσε αρχικά ούτε τούλι στο φόρεμα του μωρού, όμως αυτό ήταν ακραίο και γι αυτό συμβιβάστηκε με μια πολύ μικρή ποσότητα.

Η Ιφιγένεια ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το μυστήριο στο Instagram της και έγραψε στη λεζάντα: Λίγα λόγια θα γράψω γιατί είναι πολλά τα συναισθήματα και δεν μπορώ να τα αποτυπώσω σε λεξεις… Πόση ευτυχία να σου βαπτίζουν το παιδί δύο από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή σου…τι να γράψω για την καλύτερη μου φίλη και για αυτά που έχουμε ζήσει ως τώρα.. @penelopeanastasopoulou σε αγαπώ,μόνο αυτό.
@divasillakakis τι να πω καλέ μου..είμαστε τυχεροί που σας έχουμε στη ζωή μας!
Ευχαριστώ τους καλύτερους event planners στο κόσμο @whitestoriesevents ,
τα ωραιότερα βαπτιστικά @fedra_collection ,
τα νοστιμότερα γλυκά @passarella_zaxaroplasteia
και τα πιο όμορφα λουλούδια @violette_flowerstudio ▪️ Ζωή-Καλλίστη το όνομα της λουλουδένιας μας…Μακαρι να έχει τη καλύτερη ζωή που επιθυμεί εκείνη..
Αυτό έχει σημασία μόνο. Η ζωή είναι πολύ μικρή,να τη ζούμε με αγάπη και συμπόνοια πρέπει….και να χαμογελάμε…και να θυμόμαστε κι εκείνους που έφυγαν, με χαμόγελο γιατί κι εκείνοι με χαμόγελο θα βλέπουν τις χαρές μας.

 

Όπως μας είπε η Ιφιγένεια με την Πηνελόπη έχει να θυμάται μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της και η φιλία τους είναι δυνατή και αντέχει στο χρόνο. Από εμάς να σας ζήσει η Ζωή – Καλλίστη και να ροκάρει κι αυτή άγρια όπως η μαμά και η νονά της.

Δείτε ακόμη

Ποπάυ: ένα άρθρο για το πιο αντικομφορμιστικό κόμικ της παιδικής μας ηλικίας
Tι σημαίνει ο όρος ‘pansexual’: όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την πανσεξουαλικότητα
Πόσο χυδαίο είναι να εκδικείσαι την πρώην σου δημοσιεύοντας προσωπικές σας στιγμές;

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις