Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μακρής – Το κλουβί με τις τρελές: Αποχώρησε ο νεαρός τραγουδιστής
LIFESTYLE

Μακρής – Το κλουβί με τις τρελές: Αποχώρησε ο νεαρός τραγουδιστής

Μακρής - Το κλουβί με τις τρελές: Μετά τον Ίαν Στρατή και ο Άρης Μακρής έφυγε από την παράσταση το κλουβί με τις τρελές, σύμφωνα με την Μαρία Ιωαννίδου ο παίκτης του J2US ήθελε ένα εκατομμύριο ευρώ για να συμμετέχει.

Μακρής – Το κλουβί με τις τρελές: Παρελθόν από την παράσταση το κλουβί με τις τρελές αποτελεί πλέον ο Άρης Μακρής, να θυμίσουμε πως νεαρός τραγουδιστής είχε μπει στην παράσταση μετά την αποχώρηση του Ίαν Στρατή. Ωστόσο το καστ έχει ολοκληρωθεί καθώς έχει βρεθεί ήδη και ο αντικαταστάτης του που είναι ο ταλαντούχος ηθοποιός, Γιάννης Χατζηγεωργίου. Παρόλα αυτά η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής το Πρωινό και έκανε γνωστό πως ο Άρης Μακρής ζητούσε ένα εκατομμύριο ευρώ για να παίξει στην παράσταση.

“Ο Άρης Μακρής ήθελε ένα εκατομμύριο. Νομίζεις ότι μπορούμε να του το δώσουμε; Μάλλον, δεν θέλουμε να του το δώσουμε. Άλλος! Άλλος! Δεν θέλουμε να είναι, δεν μπορούμε να πετάμε τα εκατομμύρια μας έτσι. Τον Άρη Μακρή τον είχα προτείνει εγώ. Μια χαρά είναι το παιδί, από εκεί κι έπειτα… εντάξει. Μερικά παιδάκια είναι ψωνισμένα. Πρέπει να είμαστε λιγάκι πιο σεμνοί, πιο απλοί”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Μαρίας Ιωαννίδου.

Δείτε ακόμη

O λόγος που η Kate Middleton ανακυκλώνει τα ρούχα της ως καλεσμένη σε γάμο δείχνει πόσο ευσεβής άνθρωπος είναι
Ανεβάζει… τη θερμοκρασία η Σπυροπούλου! (pic)
Επέτειος γάμου για Ρουμελιώτη, Χαραγκιώνη – Η τρυφερή φωτογραφία της (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις