Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου ίνστα: Ανεβάζει τη θερμοκρασία με τις φωτογραφίες της στα social media η όμορφη παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Σπυροπούλου ίνστα: Ανεβάζει τη θερμοκρασία με τις φωτογραφίες της στα social media η όμορφη παρουσιάστρια

Σπυροπούλου ίνστα: Η ξανθιά παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις και να απολαύσει τις καλοκαιρινές της βουτιές στο Πόρτο Χέλι.

Σπυροπούλου ίνστα: Μπορεί η θερμοκρασία να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο η Κωνσταντίνα Σπουροπούλου με τις φωτογραφίες της στο instagram ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία. Η sexy παρουσιάστρια από την Ρόδο βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Πόρτο Χέλι και καθημερινά να φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως περνάει στις διακοπές της.  Η πρώην παίκτρια από το “Just the 2 of us” και πολύ καλή φίλη του Νίκου Κοκλώνη ως λάτρης των social media δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετές φωτογραφίες τις με μαγιό όπου κάνει ηλιοθεραπεία και απολαμβάνει τον ελληνικό καλοκαιρινό ήλιο γράφοντας στη λεζάντα: “Life is better in a bikini”.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι η όμορφη Ροδίτισσα που έχει τσαλακωθεί ουκ ολίγες φορές για να είναι στα φώτα της δημοσιότητας δεν έχασε κιλά και παραμένει με κορμί μεσογειακό. Αυτό δηλαδή που της πάει. Έτσι λοιπόν, χωρίς κόμπλεξ πόζαρε με το ολόσωμο μαγιό της στην παραλία και τα likes έπεσαν… βροχή. Εμείς πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η Κωνσταντίνα μας αρέσει και με και χωρίς φίλτρα!

https://www.instagram.com/p/CB3UaBpBxZh/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CCBxXXfhHHE/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

ֆɛʀɛռɨȶʏ

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Δείτε ακόμη

Επέτειος γάμου για Ρουμελιώτη, Χαραγκιώνη – Η τρυφερή φωτογραφία της (pic)
Η σύγκινηση της Κόνι Μεταξά και ο χορός με τον Λευτέρη Πανταζή
Η ‘Νίκη της Σαμοθράκης’ βρίσκεται on stage όταν τραγουδάει η Πάολα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις