Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόνι Μεταξά J2US: Τα αρνητικά σχόλια και ο χορός με τον Λευτέρη Πανταζή
LIFESTYLE

Κόνι Μεταξά J2US: Τα αρνητικά σχόλια και ο χορός με τον Λευτέρη Πανταζή

Κόνι Μεταξά J2US: "Στο J2US είναι η πρώτη φορά στην επαγγελματική μου πορεία τα τελευταία χρόνια, που δεν δέχομαι αρνητικά σχόλια", είπε συγκινημένη η κόρη του Λευτέρη Πανταζή.

Κόνι Μεταξά J2US: Ένα από τα ζευγάρια που θεωρείται φαβορί για την πρώτη θέση στο σόου του Νίκου Κοκλώνη, J2US είναι είναι η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιάρχος, με τις εμφανίσεις τους να έχουν θεατρικότητα και έμπνευση. Το απόγευμα της Κυριακής (29/6) η Κόνι Μεταξά, κόρη του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου» και μίλησε συγκινημένη για τη συμμετοχή της στο σόου και την κριτική που αντιμετώπισε στην καλλιτεχνική της πορεία. Μετά την προβολή ενός βίντεο με τις εμφανίσεις της στο J2US, η Κόνι σχεδόν έβαλε τα κλάματα. «Συγκινούμε όταν μας βλέπω! Έχω κλάψει πάρα πολύ φέτος στην τηλεόραση. Αχ… θα τρελαθώ!», είπε, σκουπίζοντας τα μάτια της και είπε πως είναι η πρώτη φορά στην επαγγελματική της πορεία που δεν δέχεται αρνητικά σχόλια.

«Πάντα δουλεύω πάρα πολύ σκληρά, γιατί είμαι πωρωμένη με τη δουλειά μου! Αλλά νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε τόσο σκληρά και πιάνει τόπο, έχει ανταπόκριση. Δεν τρελαίνομαι εγώ να ακούσω ότι είμαι η καλύτερη, απλά ότι κάποιος είπε “φαίνεται ότι τα παιδιά δουλεύουν πολύ”. Έχω χρόνια να το ακούσω αυτό. Από τη μέρα που έχει ξεκινήσει το J2US, με τον Τάσο δεν κοιμόμαστε, δεν τρώμε, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και επειδή το κάνω αυτό χρόνια και πάντα ακούω μόνο αρνητικά, τώρα τουλάχιστον βλέπουν την προσπάθεια. Πρώτη φορά που δεν άκουσα αρνητικά ήταν τρία live πριν», ανέφερε η Κόνι Μεταξά.

Κόνι Μεταξά J2US: Το τραγούδι που ια γίνει το νέο κόλλημα του καλοκαιριού

Η Kόνι Μεταξά και ο Tάσος Ξιαρχό πρωταγωνιστούν στην πιο «εκρηκτική» συνεργασία του φετινού καλοκαιριού, το «Μόνο Πάγο», που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records. Το «Μόνο Πάγο» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Ραμπαζή, όπου ο Tάσος Ξιαρχός και η Kόνι Μεταξά πρωταγωνιστούν σε ένα ανεπανάληπτο και «εκρηκτικό» party.

Κόνι Μεταξά J2US:

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού «Μόνο Πάγο», ο Λευτέρης Πανταζής πήρε την σκυτάλη και απέδειξε πως έχει χορευτικές ικανότητες και πολύ χιούμορ. Οι δυο τους, μαζί με φίλους, ετοίμασαν ένα απολαυστικό χορευτικό.

https://www.instagram.com/p/CB-VajKHZjs/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις