Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A’ – προαναγγελία: Τελικός για σκουντέτο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A’ – προαναγγελία: Τελικός για σκουντέτο!

Serie A’ - προαναγγελία: Η Τορίνο υποδέχεται την Λάτσιο σε ένα παιχνίδι μονομερούς  ενδιαφέροντος, αδιάφορη η “Γκρανάτα” παίζουν τον τίτλο οι Ρωμαίοι

Serie A’ – προαναγγελία: Η Τορίνο υποδέχεται την Λάτσιο σε ένα παιχνίδι μονομερούς  ενδιαφέροντος, αφού η “Γκρανάτα” δεν έχει βλέψεις για αυτόν τον αγώνα. Η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 31 βαθμούς. Έχει κάνει μια μέτρια χρονιά και δεν διεκδικεί κάτι.

Η Λάτσιο δεν σκέφτεται τίποτε άλλο από την νίκη στο αποψινό παιχνίδι. Η φιλοξενούμενη ομάδα βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 65 βαθμούς. Διανύει μια πολύ καλή σεζόν και είναι στο κυνήγι της κορυφής. Έχει 4 βαθμούς διαφορά από την πρώτη Γιουβέντους  και πρέπει να νικήσει για να συνεχίσει να μένει κοντά στον τίτλο.

Serie A’ – προαναγγελία: Με απουσίες

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αφού έχει μόνο δυο απουσίες, αυτές των Ντανιέλε Μπασέλι και Σιμόνε Ζάζα. Για τη δε Λάτσιο ο Σιμόνε Ιντζάκι δεν θα έχει στην διάθεση του 5 παίχτες. Πιο συγκεκριμένα, απουσιάζουν οι Μπόμπι Αντεκάνιε, Ντανίλο Κατάλντι, Λούκας Λέιβα, Λουίς Φελίπε και Σέναντ Λούλιτς.

Δείτε ακόμη:

Τζώρτζογλου: «Η ΕΠΟ είναι… ναρκοπέδιο»
Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ
“Πέσιμο” για ληστεία και μαχαίρωμα άσου της Ντέρμπι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις