Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Καυστικός ο Γρηγορίου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Καυστικός ο Γρηγορίου

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Μιχάλης Γρηγορίου, αφού τόνισε ότι η ομάδα του δεν… πήγε στο Περιστέρι!

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Μιχάλης Γρηγορίου, αφού τόνισε ότι η ομάδα του δεν… πήγε στο Περιστέρι! Ο προπονητής της ΑΕΛ ήταν ιδιαίτερα επικριτικός, αναφέροντας ότι η εικόνα αυτή δεν ταιριάζει στην ιστορία των «βυσσινί». Επίσης, σημείωσε ότι όλοι οφείλουν να κατανοήσουν ότι η ομάδα πρέπει να τελειώσει τα πλέι άουτ με καλύτερη εικόνα! «Θεωρώ ότι για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, δεν ήρθαμε καθόλου στο γήπεδο! Από το πρώτο λεπτό ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, έδειχνε μεγαλύτερη διάθεση, είχε ευκαιρίες, οπότε για εμένα το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Εκτός από αυτό, το ανησυχητικό είναι ότι ακόμα κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε μια κατάσταση. Αυτό λογικά μου δείχνει ότι λόγω του ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αρκετά παιδιά έχουν ήδη το μυαλό τους στις διακοπές, αλλά δεν είναι έτσι», τόνισε αρχικά ο Γρηγορίου.

Για το αν υπάρχει το κίνητρο στην ομάδα του, ο τεχνικός της ΑΕΛ σχολίασε: «Το να διατηρήσεις το κίνητρο, ούτως ή άλλως θεωρώ πως είναι δεδομένο. Παίζεις ποδόσφαιρο, παίζεις αγώνα, είσαι επαγγελματίας και η εικόνα αυτή δεν αρμόζει στην προσπάθεια που έχει γίνει φέτος. Και πολύ περισσότερο στη φανέλα και στην ιστορία αυτής της ομάδας που εκπροσωπούμε. Πρέπει να το αλλάξουμε άμεσα, να ξαναπροσπαθήσουμε, είχαμε ανάλογη εικόνα και στο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως πρέπει να τελειώσουμε την διαδικασία των πλέι άουτ με καλύτερες εμφανίσεις, με μεγαλύτερη αγωνιστικότητα. Κάτι διαφορετικό εν πάση περιπτώσει από αυτό που απόψε δείξαμε».

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει…»

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Στη σημασία του πρώτου γκολ του Ατρομήτου στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Περιστεριωτών Σάββας Παντελίδης. Παράλληλα, απέφυγε να απαντήσει για το αν θα συνεχίσει, λέγοντας πως κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. «Νομίζω πως σήμερα κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι, βγήκαν και οι φάσεις που κάναμε και μπορέσαμε και πετύχαμε κάποιο γκολ», τόνισε ο Παντελίδης και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα απελευθερωθήκαμε και παρουσιάσαμε καλό θέαμα. Δεν νομίζω πως απειληθήκαμε σε κάποιο σημείο της αναμέτρησης, τα παιδιά είχαν όρεξη, γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Από την στιγμή που μπήκαμε μπροστά στο σκορ μας έφυγε και το άγχος κι όλα πήραν τον δρόμο τους». Όσον αφορά το μέλλον του, ο Παντελίδης υποστήριξε: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αύριο. Είναι πολύ κοντά».

Δείτε ακόμη

Πετράκης: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο»
Υγιεινός περίπατος για Ατρόμητο, 3-0 την ΑΕΛ
Εχασε Στόιλοβιτς από το φάιναλ 4 ο Φοίνικας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις