Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ο θάνατός σου η ζωή μου…
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ο θάνατός σου η ζωή μου…

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Αν υπάρχει ένα ματς στα φετινά πλέι άουτ που έχει χαρακτήρα ζωής ή θανάτου, αυτό είναι της Νέας Σμύρνης.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Αν υπάρχει ένα ματς στα φετινά πλέι άουτ που έχει χαρακτήρα ζωής ή θανάτου, αυτό είναι της Νέας Σμύρνης. Ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί την Ξάνθη, στις 18:15, σε μια αναμέτρηση «φωτιά». Και οι δύο ομάδες δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο απώλειας βαθμών. Ο μεν Πανιώνιος επειδή θα δει τις ελπίδες του για παραμονή, έστω και μέσω του μπαράζ, να… σβήνουν. Διαιτητής στο κρίσιμο αυτό ματς ορίστηκε ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας). Βοηθοί του θα είναι Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας) και Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου) και 4ος ο Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης). Στο VAR οι Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) και Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου).

Οι Νεοσμυρνιώτες είναι στο -3 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό και στο -4 από τη νυν αντίπαλό τους. Για τον λόγο αυτό θέλουν μόνο νίκη προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή «ζωντανές». Το θετικό είναι ότι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα, πέραν του Εμμανουηλίδη. Ο Τσιλούλης είναι έτοιμος, ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει ο Αραμπούλι. Την αποστολή του Πανιωνίου αποτελούν οι: Άρσε, Αραμπούλι, Ντομίνγκες, Δούμτσιος, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Τσιλούλης.

Σούπερ Λιγκ – πλέι αουτ: Με Κάστρο η Ξάνθη

Απ’ την πλευρά της η Ξάνθη δεν είναι άνετη, αφού έχει τον Παναιτωλικό στο -1. Οι Ακρίτες θέλουν νίκη για να «καθαρίσουν» ταυτόχρονα έναν αντίπαλό τους, αλλά και να μείνουν στις θέσεις της απευθείας παραμονής. Πρωτίστως θα επιδιώξουν να μην χάσουν, αλλά είναι σίγουρο ότι θα ρισκάρουν για τη νίκη από ένα σημείο κι έπειτα! Στα θετικά για τον Νίκο Καραγεωργίου η επιστροφή του Κάστρο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Την αποστολή των Ακριτών απαρτίζουν οι: Άμπαντ, Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Κασάδο, Σόσα, Θυμιάνης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Τερκί, Μουλέν, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Φοσέ, Κάστρο, Γκαργκαλατζίδης.

Δείτε ακόμη

Η Αστον Βίλα υποδέχεται την Γουλβς σε ματς ζωής!
Τέλος στην πιο παράξενη σεζόν του αιώνα με διμέτωπο ενδιαφέρον
Λα Λίγκα: Σε Μπιλμπάο και Βιγκο τα μεγάλα ματς της ημέρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις