Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ρίχνει αυλαία!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ρίχνει αυλαία!

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Στην οριστικοποίηση του ποιος βγαίνει Ευρώπη σε ποιο θεσμό και της ομάδας των μπαράζ παραμονής το μεγάλο ενδιαφέρον!

Μπουντεσλίγκαπροαναγγελία: Ολοκληρώνεται σήμερα η αγωνιστική περίοδος με τις 18 ομάδες του πρωταθλήματος να κοντράρονται το μεσημέρι όλες την ίδια ώρα (16.30). Ενα κλείσιμο σεζόν με περιορισμένο ενδιαφέρον, αφού ο τίτλος  έχει κριθεί, μία θέση υποβιβασμού επίσης. Οι θέσεις Ευρώπης επίσης έχουν οριστικοποιηθεί και μένει να καθοριστεί η ακριβής σειρά, άρα και η διοργάνωση/φάση διοργάνωσης που θα μπουν στη μάχη κάποιες εξ αυτών!

Στην WWK Arena η Αουγκσμπουργκ υποδέχεται την Λειψία! Ματς που έχει σημασία μόνο για τους φιλοξενούμενους σήμερα. Η Άουγκσμπουργκ είναι αδιάφορη αφού βρίσκεται στην 15 θέση, στο +6 από το μπαράζ υποβιβασμού και έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Λειψία έχει εξασφαλίσει μία θέση για το Champions League και θέλει την νίκη σήμερα για να παραμείνει 3η θέση αφού είναι μόλις στο +1 από την τέταρτη Γκλάντμπαχ.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Λεβερκούζεν – Μάιντζ

Η Μπάγερ θέλει να κερδίσει σήμερα για να περάσει την Γκλάντμπαχ και να πάρει ένα εισιτήριο για το Champions League, αφού βρίσκεται στο -2 από αυτήν και στην 5η θέση. Δεν της φτάνει πάντως η νίκη, θέλει ταυτόχρονη γκέλα της Μπορούσια. Από την άλλη, η Μάιντζ είναι στην 13η θέση και δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον για το παιχνίδι αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ

Παιχνίδι χωρίς σασπένς αναμένεται το να είναι το σημερινό, αφού και οι δύο ομάδες δεν έχουν κάποιο κίνητρο. Η ομάδα της Βεστφαλίας είναι παντελώς αδιάφορη στην 2η θέση στο -10 από την Μπάγερν και στο +6 από την τρίτη Λειψία. Οι κίτρινοι δεν έχουν ενδιαφέρον για  το παιχνίδι και το μόνο που θέλουν είναι να κλείσουν την χρονιά με ένα καλό παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για την 7η Χόφενχαϊμ. Έχει εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Europa League με υποθήκη το +4 από την 8η Φράιμπουργκ.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Γκλάντμπαχ – Χέρτα Βερολίνου

Ματς μονόπλευρου ενδιαφέροντος είναι το παιχνίδι. Η Μπορούσια είναι η μόνη ομάδα που έχει ισχυρό κίνητρο. Θέλει να κυνηγήσει την νίκη σήμερα για να περάσει μπροστά από την Λειψία, που βρίσκεται στην 3η θέση. Αλλά και να διασφαλιστεί στην 4η θέση, αφού η Λεβερκούζεν καραδοκεί να την αφήσει εκτός νυμφώνος! Η Χέρτα είναι αδιάφορη στην 10η θέση.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Άιντραχτ Φρανκφουρτης – Πάντερμπορν

Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Άιντραχτ είναι στην 9η θέσηκαι δεν έχει κάποιο ουσιαστικό κίνητρο. Το ίδιο ισχύει και για την Πάντερμπορν, η οποία είναι η ουραγός του πρωταθλήματος και από του χρόνου θα αγωνίζεται στην 2η κατηγορία. Το μόνο που θέλουν οι δύο ομάδες είναι να ρίξουν την αυλαία με ένα καλό παιχνίδι.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Φράιμπουργκ – Σάλκε

Οι γηπεδούχοι υποδέχονται τους “βασιλικούς μπλε” σε ένα παιχνίδι χωρίς σασπένς. Η Φράιμπουργκ είναι στην 8η θέση και έχει 4 βαθμούς διαφορά από την 7η Χόφενχαϊμ που βγαίνει Ευρώπη. Απο την άλλη, η Σάλκε δεν εχει κάνει πολλά στην φετινή σεζόν και βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι δύο τους έχουν πολλές απουσίες και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο ματς.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ουνιόν Βερολίνου – Φορτούνα Ντίσελντορφ

Η Ουνιόν είναι στην 12η θέση στην παρθενική της σεζόν στην Bundesliga. Διόλου άσχημα! Υποδέχετα στο φινάλε της χρονιάς τη Φορτούνα, που έχει στόχο την νίκη που ότι κι αν γίνει θα την διατηρήσει εκτός τελευταίας δυάδας και θα την βάλει στο μπαράζ παραμονής. Ωστόσο, πρέπει να κερδίσει σήμερα γιατι η 17η Βέρντερ είναι μόλις 2 βαθμούς πίσω της και με νίκη μπορεί να την στείλει για απευθείας υποβιβασμό.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Βέρντερ Βρέμης – Κολωνία

Οι  δύο ομάδες έχουν λόγο να κερδίσουν σήμερα. Η Βέρντερ είναι αυτή που έχει το μεγαλύτερο κίνητρο για την νίκη. Είναι στην ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο, έχει μόλις 2 βαθμούς διαφορά από την Φορτούνα που είναι στην θέση τον μπαράζ του υποβιβασμόυ. Θα παλέψει για την νίκη -ακόμα και με σκορ- σήμερα για να κερδίσει μία δεύτερη ευκαιρία για την παραμονή της στην Bundesliga. Η Κολωνία δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο καθώς κλείδωσε την παραμονή της και το μόνο που θα διεκδικούσε από το παιχνίδι σήμερα είναι μια νίκη πρεστίζ.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς. Η γηπεδούχος έχει 49 βαθμούς, είναι 6η και έχει πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο σε όμιλο για την επόμενη σεζόν. Θέλει νίκη σήμερα για να συνεχίσει να είναι μπροστά από την Χόφενχαιμ που απειλεί αν την βάλει στη διαδικασία των πλέι οφ στο Γιουρόπα αντί για όμιλο! Από την άλλη η Μπάγερν έχει πάρει το πρωτάθλημα  και μόνο για το γόητρο θέλει την νίκη.

Δείτε ακόμη:

Markopoulo Park: Δυνατές μάχες και αυτή τη Δευτέρα
Κάζο στη Ρεάλ, νίκη η Βαλένθια με Γκραν Κανάρια, την άφησε εκτός τετράδας
Η Σεβίλλη έσωσε τον βαθμό της ισοπαλία (1-1) στην εκπνοή με Βαγιαδολίδ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις