Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: «Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: «Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα»

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Η επιτυχία του Πανιωνίου είναι ότι είναι μια οικογένεια, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Λεωνίδας Βόκολος.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Η επιτυχία του Πανιωνίου είναι ότι είναι μια οικογένεια, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Λεωνίδας Βόκολος. Ο τεχνικός των κυανερύθρων είπε ότι όσο οι παίκτες του βγάζουν αυτό το πάθος δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Ωστόσο, παρά τη νίκη επί της Ξάνθης, σημείωσε πως ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και μπροστά υπάρχουν τρεις τελικοί. «Έχουμε τρεις τελικούς, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα παιδιά, που κάνουν μια φανταστική πορεία. Καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη», τόνισε αρχικά ο Βόκολος.

«Η επιτυχία αυτής της ομάδας είναι ότι είμαστε μια οικογένεια. Όταν βγάζουμε αυτή τη ψυχή και αυτό το πάθος μέσα στο γήπεδο δεν φοβόμαστε τίποτα, νομίζω ότι αυτή η ομάδα δείχνει πάρα πολύ καλό πρόσωπο», συνέχισε ο Βόκολος και κατέληξε: «Είναι η ομάδα, είναι το DNA, είναι ο σύλλογος που είναι πολύ μεγάλος. Σίγουρα ο κάθε αντίπαλος διαβάζεται διαφορετικά, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και το πιο σημαντικό είναι να το θέλουν και αυτά τα παιδιά το θέλουν!».

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Καραγεωργίου: «Κανείς δεν θα παίζει με την ιστορία μας»

Από την πλευρά του ο Νίκος Καραγεωργίου εμφανίστηκε έντονα εκνευρισμένος μετά το ματς. Ο τεχνικός της Ξάνθης σημείωσε ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία της ομάδας του. «Νομίζω ότι όλοι μαζί, εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και οργανώνουμε τα παιχνίδια, έχουμε συμβάλει στο να εμφανιστεί η ομάδα με αυτόν τον τρόπο. Φταίνε όσοι ψήφισαν να παίζουμε ανά τρεις μέρες ματς κρίσιμα και οριακά, είμαστε πολύ τυχεροί που δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα σήμερα», τόνισε ο Καραγεωργίου και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε αλλαγές αλλά με το 2-0 ήταν πολύ δύσκολο. Η Ξάνθη έχει ιστορία και δεν μπορεί να παίζει κανένας με αυτή την ιστορία, ας τα αφήσουν αυτά που λένε. Θα πρέπει να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων».

Από την πλευρά των παικτών του Πανιωνίου ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη της Ρενάτας. Καθώς και του μικρού Βασίλη, που έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Ο Κόρμπος τόνισε: ««Μίλησε το ένστικτο της επιβίωσης, είμαστε αρκετά χρόνια εδώ και καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτή η ομάδα. Δεν πιστέψαμε ποτέ ότι ήμασταν ξεγραμμένοι. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον μικρό οπαδό μας Βασίλη που έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών και είναι μαχητής της ζωής. Επίσης παίζουμε και για τη μνήμη της Ρενάτας, το λέμε πριν από κάθε παιχνίδι».

Δείτε ακόμη

Ο Πανιώνιος… μπουρλοτιέρης των πλέι άουτ, 2-1 την Ξάνθη
Στα μπαράζ η Βέρντερ, στο Τσάμπιονς Λιγκ η Γκλάντμπαχ
Διπλό αστεράτο για την Γουλβς στο Βίλα Παρκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις