Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Σαλατιέρα time!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Σαλατιέρα time!

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Σήκωσε το τρόπαιο η Μπάγερν, γλίτωσε τον υποβιβασμό και πάει πλέι οφ η Βέρντερ - Τσάμπιονς Λιγκ η 4η Γκλάντμπαχ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Με την Μπάγερν να σηκώνει τη σαλατιέρα στον ουρανό του Βόλφσμπουργκ ολοκληρώθηκε η χρονιά στην Μπουντεσλίγκα. Ο Χάνσι Φλικ και οι παίκτες του δεν χρειάζονταν τίποτε, είχαν ήδη πάρει το τρόπαιο πριν αρχίσει το ματς. Και όμως, με τους Κομάν, Κισάνς, Λεβαντόφσκι και Μίλερ να σκοράρουν από ένα γκολ πήρε νίκη στην αυλαία, 0-4 την αδιάφορη Βόλφσμπουργκ που κατετάγη 7η και θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ! Στη μάχη της ουράς, έσπασαν καρδιές. Στο Βερολίνο η αδιάφορη βαθμολογικά Ουνιόν διέλυσε 3-0 την Φορτούνα και την έστειλε στην τσβάιτελιγκα.

Αυτό, διότι την ίδια ώρα η Βέρντερ έκανε την κορυφαία της εμφάνιση φέτος και κέρδισε 6-1 την Κολωνία! Είναι χαρακτηριστικό πως η Βρέμη έτυχε 6 γκολ απόψε, ενώ σε όλα τα άλλα 16 ματς φέτος στο Βέσερσταντιον είχε σκοράρει 9! Τα γκολ της τεράστιας νίκης οι Κλάασεν, Οσάκο x 2, Σάρτζεντ, Φέλκρουγκ και Ράσιτσα. Πλέον όλα τα λεφτά γα τη Βέρντερ είναι το μπαράζ για την θέση στην κατηγορία, κόντρα σε Αμβούργο ή Χάιντενχαϊμ (αύριο ξεκαθαρίζει)!

Εσπασε τα κοντέρ και βραβεύτηκε ο Λεβαντόφσκι

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Στην 4η θέση η Γκλάντμπαχ

Από εκεί και κάτω, στα εισιτήρια της Ευρώπης οι εκκρεμότητες ήταν η 4η θέση. Την οποία κατέλαβε η Γκλάντμπαχ που υπέταξε 2-1 την Χέρτα. Την ίδια ώρα η Λειψία με το διπλό 2-1 στην έδρα της Αουγκσμπουργκ κατετάγη οριστικά 3η. Πίσω από την Ντόρτμουντ, που υπέστη αδιάφορη ήττα 0-4 από τη Χόφενχαϊμ! Μία Χόφενχαϊμ που είχε οn fire τον Κράμαριτς ο οποίος την οδήγησε με καρέ τερμάτων στην 6η θέση.

Στα άλλα σκορ, η αδιάφορη Αϊντραχτ κέρδισε 3-2 την καταδικασμένη Πάντερμπορν, ενώ  η Φράιμπουργκ πήρε νίκη που δεν της χρησίμευσε, 4-0 τη επίσης αδιάφορη βαθμολογικά Σάλκε.

Δείτε ακόμη:

“Ακόμα με ρωτάνε αν θα παω στη Λάτσιο”!
Διπλό αστεράτο για την Γουλβς στο Βίλα Παρκ
Νίκος Αλέφαντος: Πλήθος κόσμου στο ύστατο χαίρε -Τυλιγμένο το φέρετρο με την σημαία του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις