Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Λύκοι αστεράτοι!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Λύκοι αστεράτοι!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Γουλβς φλερτάρει εντονότερα από ποτέ με την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ - 1-0 την Αστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Με μεγάλο διπλό απέδρασε από το Βίλα Παρκ η Γουλβς, κέρδισε 0-1 την Αστον Βίλα. Έδωσε έτσι συνέχεια στο σερί της και πέρασε μόνη 5η, μόλις δύο βαθμούς από την 4η Τσέλσι. Πλέον, το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι μόνο όνειρο, αλλά απτός στόχος για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ. Από την πλευρά της, η Αστον Βίλα έχει εγκλωβιστεί στην 19η θέση και είναι σε δυσχερέστατη θέση αναφορικά με το στάτους της στην κατηγορία.

Το ματς κρίθηκε με τέρμα του Ντεντόκερ στο 62’, τέρμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα και δικαίως, μιας και η τρέχουσα κατάσταση ευνοεί τους “λύκους”. Τουλάχιστον ως την Τρίτη το βράδυ θα είναι σε θέση Τσάμπιονς Λιγκ και αν η Γιουνάιτεντ δεν τα καταφέρει κόντρα στην Μπράιτον, θα είναι και φαβορί!

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Η Γουότφορντ με Σάουθαμπτον

Στο αποψινό ματς η Γουότφορντ υποδέχεται την Σαουθάμπτον και έχει την ευκαιρία να αφήσει την Αστον Βίλα στο -4. Να πάρει τεράστια ανάσα και προβάδισμα παραμονής, με μόλις 6 παιχνίδια να απομένουν για να πέσει η αυλαία. Μία Σαουθάμπτον που είναι αδιάφορη αλλά αυτό δεν της βγαίνει αγωνιστικά. Ακόμα και με την Αρσεναλ έπαιξε σπαθένια, χτύπησε το ματς και μόλις στο φινάλε δέχτηκε το δεύτερο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Θα έχει απουσίες, πάντως, αφού έχει τραυματισμούς και τιμωρίες (Στίβενς) να διαχειριστεί ο Χέισενχουτλ. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 18.30 το απόγευμα.

Δείτε ακόμη:

Markopoulo Park: Δυνατές μάχες και αυτή τη Δευτέρα
Κάζο στη Ρεάλ, νίκη η Βαλένθια με Γκραν Κανάρια, την άφησε εκτός τετράδας
Η Σεβίλλη έσωσε τον βαθμό της ισοπαλία (1-1) στην εκπνοή με Βαγιαδολίδ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις