Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντόρτμουντ – μεταγραφές: “Δεν πάω πουθενά”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντόρτμουντ – μεταγραφές: “Δεν πάω πουθενά”

Ντόρτμουντ - μεταγραφές: Ο Νορβηγός στράικερ Χάλαντ “δένεται” με την Ντορτμουντ για το άμεσο μέλλον - “Δεν βλέπω μακριά αυτή τη στιγμή”

Ντόρτμουντμεταγραφές: Ο Έρλινγκ Μπράουτ Χάλαντ έχει εντυπωσιάσει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τις επιδόσεις του. Όπως φαίνεται, ο 19χρονος διεθνής Νορβηγός επιθετικός έχει θαμπώσει με τις εμφανίσεις του και αποτελεί τον μεταγραφικό πόθο της Γιουβέντους. Ο ίδιος, πάντως, αποκάλυψε ότι δεν θα φύγει από την Ντόρτμουντ την επόμενη μεταγραφική περίοδο, καθώς όπως δήλωσε έχει μόλις τώρα ξεκίνησε την καριέρα του στη Βεστφαλία. Το αστέρι από την Νορβηγία έκλεισε την μεταγραφή του στην Μπορούσια, εν μέσω της σεζόν, έχοντας κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Σάλτσμπουργκ στο πρώτο μισό της χρονιάς.

Από τότε, βέβαια, το όνομα του έχει συνδεθεί με ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και η Παρί Σεν Ζερμέν. “Ζω το παρόν” δήλωσε ο Χάλαντ στη γερμανική εφημερίδα WAZ και πρόσθεσε πως: “Δεν σκέφτομαι να φύγω για  τώρα”. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νορβηγός έχει ρήτρα αποδέσμευσης από την γερμανική ομάδα, ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή φημολογείται ότι θα ενεργοποιηθεί το 2022. Η δε σχέση του παίχτη με τον μεγαλομάνατζερ Μίνο Ραϊόλα (φωτό), έχει ήδη ανάψει φωτιές για μία πιθανή μεταγραφή του στην Γιουβέντους.

Ντόρτμουντ – μεταγραφές: “Δεν σκέφτομαι μακριά”

Ο 19χρονος, όμως, διαψεύδει τις φήμες για πιθανή αποχώρηση του από την γερμανική ομάδα. Έκανε, μάλιστα, λόγο και για τους στόχους του την επόμενη σεζόν. “Η Ντόρτμουντ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στο κόσμο. Έχω υπογράψει μακροχρόνιο συμβόλαιο και δεν σκέφτομαι πολλά για το μέλλον” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια δήλωσε ότι: “Αποφασίζω τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου. Θέλω να πετύχω κάτι σημαντικό στην Μπορούσια, όχι να είμαι πάντα δεύτερος. Θέλω να κερδίσω ένα τίτλο το συντομότερο δυνατό”. Καταλήγοντας είπε ότι έχουν θέσει στόχο ως ομάδα να: “Να σκοράρουμε πολλά γκολ και εγώ σαν επιθετικός θα συνεισφέρω τα μέγιστα!”.

Δείτε ακόμη:

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Νίκου Αλέφαντου
ΟΠΑΠ Game Time: Ο Γιώργος Λιβάνης αναλύει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ
Το «κάντο όπως ο Λιβάγια» έχει ξαναγυριστεί…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις