Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Γυμναστική – αδυνάτισμα: κι όμως μπορείς να χάσεις βάρος χωρίς συνδρομή σε γυμναστήριο
PLUS

Γυμναστική – αδυνάτισμα: κι όμως μπορείς να χάσεις βάρος χωρίς συνδρομή σε γυμναστήριο

Γυμναστική – αδυνάτισμα: δες τι κάνουν κάθε μέρα οι Γαλλίδες και δεν χρειάζεται να κάνουν καν δίαιτα

Γυμναστική – Αδυνάτισμα: Μπορεί να υπάρχουν πλέον πάρα πολλά είδη γυμναστικής τόσο σε ομαδικό όσοκαι σε personal επίπεδο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι όλες οι γυναίκες αθλητικοί τύποι. Οι περισσότερες για να είμαστε ειλικρινείς μάλλον επιλέγουν αυτό το οποίο τους αρέσει περισσότερο από τα άλλα και αρκετές είναι οι φορές που βαριούνται να πάνε αλλά το κάνουν με το ζόρι καθώς η μάχη τους με τη ζυγαριά είναι σκληρή και δύσκολη.

Για όσες λοιπόν δεν είναι και τόσο fan του pilates ή του cross fit αλλά και για κάποιες που θα ήθελαν να αποφύγουν τις ώρες στο γυμναστήριο χάνοντας με κάποιον άλλο – ακόμα καλύτερα μαγικό τρόπο- θερμίδες, υπάρχει ο τρόπος των Γαλλίδων οι οποίες η αλήθεια είναι ότι φημίζονται για τρία πράγματα: για τα όμορφα μαλλιά τους, για το ότι καπνίζουν πολύ και για το ότι γυμνάζονται με έναν εντελώς απλό και εναλλακτικό τρόπο.

 

γράφει η Έλενα Φάκου

Τι κάνουν οι Γαλλίδες και είναι κομψές χωρίς να περνάνε χρόνο στο γυμναστήριο;

Aν παρατηρήσεις την καθημερινή σου ζωή, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα με το σώμα σου τα οποία θα το γυμνάσουν και ταυτόχρονα θα χάσεις θερμίδες, εσύ όμως για να μην κουραστείς τα κάνεις με τον ‘εύκολο τρόπο’. Τι εννοώ: Αν για παράδειγμα θέλεις να ανέβεις στον τέταρτο όροφο, παίρνεις το ασανσέρ. Τι κάνει  μια Γαλλίδα εναλλακτικά; Aνεβαίνει με τις σκάλες άρα γυμνάζεται, άρα αδυνατίζει. Με λίγα λόγια οι Γαλλίδες απλώς ζουν την καθημερινότητά τους χρησιμοποιώντας περισσότερο το σώμα τους όπως και όποτε μπορούν: θα περπατήσουν μια απόσταση που μπορεί να καλυφθεί με τα πόδια αντί να πάρουν ένα ταξί, θα πάνε με το ποδήλατο στη δουλειά αντί να πάρουν το αυτοκίνητο και κάνουν τις δουλειές του σπιτιού οι ίδιες όχι μόνο για οικονομία στα χρήματα αλλά για παράλληλη σπατάλη σε θερμίδες.

Αν λοιπόν απεχθάνεσαι κι εσύ την οργανωμένη άσκηση είτε αυτή γίνεται σε γυμναστήρια είτε στο πλαίσιο ενός αθλήματος, μπορείς να υιοθετήσεις το φυσικό τρόπο για να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου ο οποίος δεν είναι άλλος από το να περπατάς, να χρησιμοποιείς τις σκάλες, να κάνεις ποδήλατο και γενικά να καις όσες περισσότερες θερμίδες μπορείς κάνοντας με το σώμα σου πράγματα που εναλλακτικά θα έκανες με κάποιο μηχάνημα. Δες τα καλλίγραμα French girls, δεν κάνουν καν δίαιτα!

Δείτε ακομη

Aυτά τα τρία χρώματα στο μανικιούρ είναι ταυτόχρονα διαχρονικά και μοντέρνα
Tρία λάθη που οι κομψές γυναίκες αποφεύγουν στην παραλία
Αυτά είναι τα τέσσερα μεγαλύτερα προβλήματα όταν κάνεις πρώτη φορά σεξ με έναν άνδρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις