Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μανικιούρ – χρώμα: για νύχια πάντα κλασσικά και ταυτόχρονα μοντέρνα
PLUS

Μανικιούρ – χρώμα: για νύχια πάντα κλασσικά και ταυτόχρονα μοντέρνα

Μανικιούρ – χρώμα: αυτά είναι τα τρία χρώματα που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα

Μανικιούρ – χρώμα: Τα περιποιημένα νύχια είναι το κλειδί για όμορφα χέρια. Κάθε γυναίκα που επιθυμεί να δείχνει κομψή θα βάλει πρώτο σε προτεραιότητα ένα μανικιούρ και καλό θα ήταν να το ανανεώνει πριν αυτό φθαρεί, διότι το κακό μανικιούρ να θυμάσαι πως είναι χειρότερο από το καθόλου μανικιούρ. Τώρα το καλοκαίρι η πλειοψηφία των γυναικών δίνει βάση και στο πεντικιούρ, κάτι που όμως θα έπρεπε να κάνει όλο το χρόνο ακόμη κι αν πρόκειται για απλή περιποίηση των κάτω άκρων χωρίς να χρησιμοποιεί βερνίκι σε περίπτωση που επιθυμεί να ξεκουράζει τα νύχια των ποδιών της από το χρώμα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς λοιπόν, ένα απλό μανικιούρ και ένα απλό πεντικιούρ πρέπει να γίνονται τουλάχιστον μια φορά το μήνα, ενίοτε και δυο αν κάνεις δουλειές που φθείρουν το βερνίκι ενώ δεν πρέπει να αμελείς τη συντήρηση του ημιμόνιμου ή του τεχνητού μανικιούρ καθώς μπορεί να σου προκύψουν μέχρι και προβλήματα υγιεινής.

 

γράφει η Έλενα Φάκου

Ποια είναι τα τρία χρώματα που αποτελούν ταυτόχρονα διαχρονικές αλλά και μοντέρνες τάσεις;

 

Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά ναι, υπάρχουν αποχρώσεις που διαθέτουν ταυτόχρονα τις δυο αυτές ιδιότητες. Αρκετές γυναίκες τολμούν με τα νύχια τους και κάνουν έντονα χρώματα, φτιάχνουν σχέδια ή κολλούν πάνω τους strass, υπάρχουν όμως κι εκείνες που προτιμούν την ασφάλεια των απλών χρωμάτων, την απλότητα και το μινιμαλισμό. Γι αυτές που θέλουν να είναι διαχρονικά in αυτά είναι τα τρία χρώματα που προτείνουν οι nail experts:

 

Λευκό: σε όποια απόχρωση του κι αν το επιλέξεις θα έχεις πάντοτε ένα ‘καθαρό’ αποτέλεσμα το οποίο ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και όλες τις γυναίκες. Mην ξεχνάς πως η Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει τα τελευταία τριάντα χρόνια μόνο την απόχρωση ‘ballet slippers’ της Essie καθώς το διάφανο λευκό είναι το μόνο χρώμα που επιτρέπει το βασιλικό πρωτόκολλο. Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και το γαλλικό.

 

 

 

Κόκκινο: σε κάθε επίσημη περίσταση το πρώτο αποδεκτό χρώμα στα νύχια είναι το κόκκινο σε όλες του τις αποχρώσεις από το φλογερό κόκκινο της φωτιάς μέχρι και το βαθύ μπορντό. Αν θέλεις να αποφύγεις την υπερβολή τότε φρόντισε να κάνεις αυτό το χρώμα σε κοντά νύχια. Αν έχεις μακριά και σχήμα οβάλ ή almond τότε μάλλον θα σου φανεί υπερβολικό επομένως αφού επενδύεις σε χρώμα κάνε έκπτωση σε μήκος.

 

 

Ροζ: η Audrey Hepburn έλεγε ότι πιστεύει στο ροζ και μας βρίσκει απολύτως σύμφωνες. Μπορείς να το φορέσεις το χειμώνα σε μια απαλή του απόχρωση και να βάλεις ένταση τους καλοκαιρινούς μήνες για να κάνει αντίθεση και με το μαυρισμά σου. Το ροζ είναι σαν το κόκκινο, μπορεί να γίνει εξαιρετικά διακριτικό αν επιλέξεις  μια pale ροζέ απόχρωση και υπερβολικά φανταχτερό αν κάνεις πάνω σου το bubblegum pink.

 

Δείτε ακόμη

Tρία λάθη που οι κομψές γυναίκες αποφεύγουν στην παραλία
H Βίκυ Καγιά μας αποκάλυψε ποιο χρώμα είναι η νέα τάση για το καλοκαίρι
Αν αναζητάς το επόμενο ολόσωμο μαγιό σου ρίξε μια ματιά στο one piece της Τάμτα

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις