Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σεξ πρώτη φορά: Τι μπορεί να προκύψει και να μην υπάρξει δεύτερη;
PLUS

Σεξ πρώτη φορά: Τι μπορεί να προκύψει και να μην υπάρξει δεύτερη;

Σεξ πρώτη φορά: οι πέντε τρόποι με τους οποίους μπορεί να σε απογοητεύσει ένας άντρας μάλλον χωρίς να υπάρχει γυρισμός

Σεξ πρώτη φορά: Κάποτε είχα σκεφτεί πως ένα μεγάλο πρόβλημα στην ζωή, είναι ότι το σωστό πέος ανήκει στο λάθος άνδρα και το λάθος πέος στον σωστό. Από τότε δεν έπαψα να επιβεβαιώνομαι. Στη συνέχεια αναρωτήθηκα τι είναι τελικά πιο δύσκολο: να πιάσεις όλους τους αριθμούς στο Τζόκερ ή να βρεις έναν τύπο με τον οποίο να κάνεις καλό σεξ;

Ακόμη δεν έχω αποφασίσει. Οπωσδήποτε όμως, έχω καταλήξει στα πέντε χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν την πρώτη φορά που θα κάνεις σεξ με κάποιον. Προσωπικά πιστεύω πως μετά δεν αξίζει να γίνει δεύτερη, για εσάς πάλι δεν ξέρω.

 

γράφει η Έλενα Φάκου

Πάμε να δούμε τα πέντε μεγαλύτερα #fail που μπορούν να σου τύχουν όταν πέσεις πρώτη φορά στο κρεβάτι με κάποιον

 

Αυτός που δεν μπορεί να κάνει σεξ με προφυλακτικό: ίσως η πιο κλισέ κατάσταση που αντιμετωπίζει μια γυναίκα την πρώτη φορά που θα έρθει σε επαφή με κάποιον είναι ν’ αρχίσει να γκρινιάζει ότι το προφυλακτικό τον στενεύει, τον σφίγγει, δεν το ευχαριστιέται και διάφορα άλλα τέτοια επειδή πολύ απλά θέλει να το αποφύγει γιατί τόσο του κόβει και θέλει να κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις δίχως να σκέφτεται τις συνέπειες. Βαριέμαι. Αν είναι καλός στο σεξ θα είναι και φορώντας σακούλα σκουπιδιών. Να αποφασίζουμε αν και πότε θέλουμε να κάνουμε ελεύθερο σεξ εμείς κι όχι ένας οποιοσδήποτε τύπος επειδή διαφορετικά του πέφτει.

 

Αυτός που κάνει σεξ σαν κουνέλι: κάποια στιγμή κάποιος έπρεπε να το πει. Καμια μας δεν έχει ανάγκη από ένα μικρό ενοχλητικό κομπρεσέρ ανάμεσα στα πόδια της. Συνήθως αυτοί οι άνδρες κουνιούνται εξαιρετικά γρήγορα και τελειώνουν με εξίσου εντυπωσιακή ταχύτητα κάτι που ας μη μείνει πια μεταξύ μας: δεν αποτελεί καλό σεξ. Τα κουνέλια με τα κουνέλια και οι άνθρωποι με τους ανθρώπους. Τόσο απλό.

 

 

Aυτός που έχει μικρό πέος:  Ε ναι δεν κατάλαβα, είναι cringe να αποκαλύπτεται το  μέγεθος του άλλου και να σε φέρνει σε αμηχανία. Και προσωπικά εξαντλώ τις καλές μου προθέσεις για το body positivity όταν βλέπω ένα ανδρικό ή γυναικείο σώμα με ατέλειες. Αλλά το μικρό πέος από εμένα είναι όχι, κυρίως αν είναι να με επηρεάσει γιατί δεν θα περάσω καλά. Ας έχει όποιος θέλει μικρό πέος αρκεί να μην κοιμάται μαζί μου. Το να έχει κάποιος μικρό πέος και να μην καλύπτει μια γυναίκα σεξουαλικά είναι έξω από τη σφαίρα του body shaming. Όταν μιλάμε για μεγέθη πρέπει να είναι τα σωστά: δεν φοράς λάθος ζευγάρι παπούτσια, πονάνε τα πόδια σου. Το πέος πρέπει να ταιριάζει στον κόλπο.

 

Αυτός που έχει τύψεις επειδή απατάει τη γυναίκα του:  Ρε φίλε, είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα, ή μην έχεις τύψεις ή μην απατάς τη γκόμενά σου. Σε τελευταία ανάλυση αν είναι να το κάνεις κάντο καλά, αν δεν μπορείς να το κάνεις μην το κάνεις καθόλου. Ο λόγος είναι ότι μετά και τύψεις θα έχεις και κακό σεξ θα έχεις κάνει. Και αλήθεια το κακό σεξ είναι χειρότερο από τις τύψεις. Όχι τίποτα άλλο, θα χάσεις και τη μία (βλέπε τύψεις) και την άλλη -αυτή σίγουρα- βλέπε κακό σεξ.

 

 

Αυτός που δεν του σηκώνεται: ας μιλήσουμε για το μεγάλο και θλιβερό κεφάλαιο της ανδρικής ανικανότητας. Αυτός ο εφιάλτης αν και είναι βασικά δικός του μόλις σου προκύψει μαζί του γίνεται αυτόματα και δικός σου αφού λανθασμένα νομίζεις ότι ευθύνεσαι. Έχει διαπιστωθεί πως η πλειοψηφία των γυναικών που πάνε να κάνουν σεξ με έναν άνδρα που δεν έχει στύση δεν παίζουν κανέναν ρόλο σε αυτό και αποτελεί αποκλειστικά δικό του ψυχοπαθολογικό πρόβλημα. Κατά πόσο είναι κάτι περαστικό, περιστασιακό ή μόνιμο είναι κάτι για το οποίο εσύ αποφασίζεις αν θέλεις να ασχοληθείς.

 

Δείτε ακόμη

Μερικές σκέψεις πάνω στο ντύσιμο των κοριτσιών που είναι στην εφηβεία
Kακά παιδιά: μήπως πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να τα γουστάρουμε;
Έρωτας χωρίς ανταπόκριση: είναι αυτή η πιο τοξική μορφή αγάπης;

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις