Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Δώρο τίτλου από το Μπέργκαμο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Δώρο τίτλου από το Μπέργκαμο

Serie A - αγωνιστικό: Η Ιντερ σκόνταψε εντός έδρας 3-3 με την Σασουόλο και απώλεσε ουσιαστικά τις όποιες ελπίδες της για σκουντέτο

Serie A – αγωνιστικό: Η Αταλάντα με σούπερ ανατροπή πήρε 2-2 από τη Λάτσιο και έκανε δώρο το πρωτάθλημα στην Γιουβέντους. Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους Ρωμαίους, που προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Ντε Ρουν στο 6’. Στο 11’ ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς έκανε το 0-2 και φάνηκε να κλειδώνει το τρίποντο για την ομάδα του. Οι Μπεργκαμάνσκι όμως αντέδρασαν και αφού μείωσαν με 1-2 με τον Γκόσενς, πήγαν στην ανάπαυλα με το ματς …ανοιχτό!

Στην επανάληψη μπήκαν ορεξάτοι οι γηπεδούχοι και με τον Μαλινόφσκι ισοφάρισαν σε 2-2 στο 66ο’, ενώ ο Παλομίνο σκότωσε τη Λάτσιο στο 80’ πετυχαίνοντας το 3-2. Με την νίκη αυτή η Αταλάντα παρέμεινε 4η στο +6 από την 5η Ρόμα. Η δε Λάτσιο έχασε πολύτιμο έδαφος και έμεινε στους 62 βαθμούς, στο -4 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους!

Serie A – αγωνιστικό: Τέλος οι ελπίδες και για Ιντερ

Η Ίντερ έκανε την ανατροπή δύο φορές απέναντι στην Σασουόλο, ωστόσο οι εφτάψυχοι φιλοξενούμενοι, έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από το Μιλάνο 3-3 και ψαλίδισαν τις όποιες ελπίδες για πρωτάθλημα στους νερατζουρι. Για τη Σασουόλο σκόρερ χρίστηκαν οι Καπούτο (4’), Μπεράρντι (63’), Μανιάνι (90’), ενώ για την Ιντερ τα γκολ πέτυχαν οι Λουκάκου (41’), Μπιράγκι (45’) και Μπόρχα Βαλέρο (86’). 

Δείτε ακόμη:

Πρόγραμμα με απίθανο συντελεστή δυσκολίας στο ξεκίνημα
Μπαλτάκος: Κανένα κώλυμα για υποψηφιότητα Βασιλακοπούλου
Ο Μαρσιάλ διάδοχος του… Φαν Πέρσι στο 3-0 επί της Σέφιλντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις