Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Χατ τρικ 7 χρόνια μετά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Χατ τρικ 7 χρόνια μετά!

Αγγλία - Πρέμιερ Λιγκ: Η Γουλβς 1-0 την Μπόρνμουθ διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στην τετράδα και το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Η Γουλβς, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Μπόρνμουθ και την έβαλε σε μπελάδες για την παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριντο Σάντος ήταν κυρίαρχη στο Μολινό και έμεινε σε απόσταση 2 βαθμών από την 4η Τσέλσι. Ελπίζει, έτσι, βάσιμα στην κατάληψη μιας θέσης στην τετραδα και ένα εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ραούλ Χιμένες ήταν αυτός που κατανίκησε την άμυνα των φιλοξενούμενων στο 60’ με δυνατή κεφαλιά μετά από γύρισμα του Τραορέ. Εστρωσε έτσι το δρόμο για τη νίκη της Γουλβς αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και έτσι έφυγαν με σκυμένο το κεφάλι από το Γουλβερθάμπτον. Παρέμειναν έτσι στη ζώνη του υποβιβασμού αν και ισόβαθμοι με την Γουέστ Χαμ.

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτο χατ τρικ μετά το 2013

Στο άλλο ματς η Γιουνάιτεντ έκανε το τρομερό! Είχε παίκτη που πέτυχε το πρώτο χατ τρικ της ομάδας μετά το 2013. Ο λόγος για τον Μαρσιάλ που πήρε την ομάδα απότο χέρι και την οδήγησε στο άνετο 3-0 επί της Σέφιλντ. Παραμένει έτσι 5η και εντός κόλπο Τσάμπιονς Λιγκ! Ο προηγούμενος πριν τον Μαρσιάλ που είχε σκοράρει χατ τρικ στο Ολντ Τράφορντ ήταν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι προ επταετίας!

Δείτε ακόμη:

ΕΠΟ κατά Ολυμπιακού!
Πρόγραμμα με απίθανο συντελεστή δυσκολίας στο ξεκίνημα
Μπαλτάκος: Κανένα κώλυμα για υποψηφιότητα Βασιλακοπούλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις