Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Η ΕΠΟ απάντησε στον Ολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Η ΕΠΟ απάντησε στον Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Επιστολή στην ΕΠΟ έστειλε σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός για να μάθει τι ισχύει αναφορικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Επιστολή στην ΕΠΟ έστειλε σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός για να μάθει τι ισχύει αναφορικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Οι ερυθρόλευκοι αναρωτήθηκαν γιατί δεν έχει σταλεί το πρωτόκολλο μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή του αγώνα. Πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που πρόκειται για τη γηπεδούχο ομάδα, που οφείλει να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Παράλληλα, ρώτησαν την ΕΠΟ αν έχει βγάλει κάποιο συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο για το εν λόγω παιχνίδι. Όπως επίσης και πότε θα τους σταλούν οι συγκεκριμένες οδηγίες, καθώς δεν είχαν κάποια ενημέρωση μία ημέρα πριν το παιχνίδι.

Η απάντηση της ΕΠΟ ήρθε το απόγευμα. Από την ελληνική ομοσπονδία ξεκαθάρισαν ότι το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο με της Σούπερ Λιγκ και δεν θα υπάρξει καμία διαφοροποίηση. Έτσι, ο Ολυμπιακός που είναι γηπεδούχους, αλλά και ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ δεν θα αντιμετωπίσουν κάποια διαφοροποίηση. Ουσιαστικά θα κληθούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου που χρησιμοποιούν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: Μέσα και ο Βαλμπουενά

Στην αποστολή για τον ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ βρίσκεται και ο Ματιέ Βαλμπουενά! Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, τελικώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Η επιθυμία του να αγωνιστεί και να είναι δίπλα στους συμπαίκτες, στη κρίσιμη δεύτερη αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς, μέτρησαν πολύ. Ουσιαστικά ο ίδιος «πίεσε» με τον τρόπο του τον Πέδρο Μαρτίνς να τον συμπεριλάβει κανονικά στην αποστολή. Το αν θα ξεκινήσει είναι κάτι που θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Δείτε ακόμη

Ο Χάμιλτον σε πορείες και ακτιβισμό κατά του ρατσισμού
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…
Κρούσματα στο Φοίνιξ, απειλεί την επανέναρξη του ΝΒΑ ο κορωναϊός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις